Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

Α1 πόλο ανδρών: Εύκολη νίκη για τον Ολυμπιακό, σημαντικό τρίποντο για τον Παναθηναϊκό στον Α' όμιλο

Α1 πόλο ανδρών: Εύκολη νίκη για τον Ολυμπιακό, σημαντικό τρίποντο για τον Παναθηναϊκό στον Α' όμιλο
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 21-3 του ΝΟ Χανίων και έκανε το 11/11 στον Α' όμιλος της Α1 πόλο ανδρών. Σημαντική νίκη για τον Παναθηναϊκό κόντρα στο Περιστέρι με 8-6.

Τη διαφορά δυναμικότητας απέναντι στον ΝΟ Χανίων επιβεβαίωσε ο Ολυμπιακός, περνώντας με άνεση το Σάββατο (18/11) από το κολυμβητήριο της κρητικής πόλης με νίκη 21-3, για την 11η αγωνιστική του Α' Ομίλου της Α1 πόλο Ανδρών, διατηρώντας το απόλυτο των νικών και τη μοναξιά της κορυφής στη βαθμολογία.

Η ομάδα του Χρβόγε Κόλιανιν αποδείχτηκε κυρίαρχη στην πισίνα από το ξεκίνημα μέχρι το φινάλε, με αδιαπέραστη άμυνα και πλουραλισμό στην επίθεση.

Στο "Σεράφειο" κολυμβητήριο ο Παναθηναϊκός επικράτησε 8-6 και έχει βάλει πλώρη για την τετράδα του Α' ομίλου. Οι πράσινοι του Μάζη ήταν εξαιρετικοί και ο Ριστίτσεβιτς βρέθηκε σε μεγάλη βραδιά.

Ο ΝΟ Πατρών πέτυχε την τρίτη νίκη του στο πρωτάθλημα της Α1 πόλο Ανδρών και ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον όσον αφορά τον στόχο της παραμονής στη μεγάλη κατηγορία.

Η ομάδα του -Χιώτη και πρώην προπονητή του αντιπάλου- Γιώργου Ντόσκα επιβλήθηκε με 9-6 επί του ΝΟ Χίου, για την 11η αγωνιστική του Α' Ομίλου, παίρνοντας το υπερπολύτιμο τρίποντο και φτάνοντας τους 9 β. Αντίθετα η ομάδα της μαστίχας έμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας του Ομίλου με 3 βαθμούς.

Με βασικό όπλο την άμυνα και αιχμή του δόρατος επιθετικά τον Αποστόλη Γεωργαρά (4 γκολ), ο ΝΟΠ δημιούργησε μια εντυπωσιακή διαφορά στο σκορ υπέρ του στο πρώτο ημίχρονο και μέχρι τις αρχές του τρίτου οκταλέπτου, όταν και προηγήθηκε με 7-1. Στη συνέχεια οι Χιώτες προσπάθησαν να αντισταθούν, αλλά οι Πατρινοί κράτησαν γερά τη μεγάλη νίκη μέχρι το φινάλε.

Τα στατιστικά των αγώνων

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3-21

Οκτάλεπτα: 0-7, 2-5, 1-5, 0-4.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Μανούσος Βιζυράκης): Λεβεντάκης, Μαραγκουδάκης 1, Αράκι 1, Ζουζούνης, Παππάς, Μπατάκης, Αποστολάκης, Χαριτάκης 1, Μητράκης, Γράσσος, Τσιστράκης, Μαζοκοπάκης, Σάχου, Μπιτσάκης, Σκουνάκης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χρβόγε Κόλιανιν): Μπίγιατς, Λιαντζίρης 1, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 4, Μπούσλιε, Αλαφραγκής 3, Δήμου Τ. 4, Νικολαΐδης 3, Παπαναστασίου 2, Ζερδεβάς, Γκίλλας, Χαλυβόπουλος Ιπ. 2.

Παναθηναϊκός - ΓΣ Περιστερίου 8-6

Τα οκτάλεπτα: 2-0, 3-2, 1-2, 2-2

Παναθηναϊκός (Δημήτρης Μάζης): Ριστίτσεβιτς, Κανδανολέων, Ζερβουδάκης, Νικολαϊδης 1, Στίβενσον, Μπραΐμης, Σγουρίδης 1, Χατζηγούλας, Δερμιτζάκης 3, Αγκόρτσας 2, Κρατημένος, Χωματάς και Αλβέρτης 1.

Περιστέρι (Κώστας Λούδης): Αναγνώστου, Μπιτσάκος, Παπαδημητρίου, Πρέκας, Χρυσοσπάθης 2, Κουκουμάκης 1, Άντζιτς, Καρούντζος, Φώσκολος 1, Μπεριστιάνος 1, Τοράκης 1, Μπιτσάκος, Χόλαντ και Μαστρογιαννάκος.

ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ - ΝΟ ΧΙΟΥ 9-6

Οκτάλεπτα: 3-1, 2-0, 3-3, 1-2.

ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ (Γιώργος Ντόσκας): Καζάκος, Τζώρτζης, Αγγελόπουλος, Κανελλόπουλος Β., Λαμπάτος, Παπαχριστόπουλος, Παπαδόγκωνας 1, Πασσάς 2, Ανδρικόπουλος, Γεωργαράς 4, Βικάτος 2, Γαβαλάς Ι., Βυθούλκας, Γουίλσον, Μπετχαβάς.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Μάκης Βολτυράκης): Καρακούρος Ι., Μιμίδης 1, Τσικοβάνι, Καρακούρος Μ. 2, Καλαργυρός, Θεοδόσης - Παπαλουκάς, Γκάγκουλιτς 3, Πανταζόπουλος, Μαρουλάς, Αμπάζης, Αγιωργούσης, Κοτσαμπάς, Γιανναράς.

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής

Σάββατο 18/11

  • Παναθηναϊκός - ΓΣ Περιστερίου 8-6
  • ΝΟ Πατρών - ΝΟ Χίου 9-6
  • ΝΟ Χανίων - Ολυμπιακός 3-21

Κυριακή 19/11

  • ΑΝΟ Γλυφάδας - Απόλλων Σμύρνης

Βαθμολογία

  1. Ολυμπιακός 33
  2. Απόλλων Σμύρνης 21
  3. ΓΣ Περιστερίου 19
  4. Παναθηναϊκός 17
  5. ΑΝΟ Γλυφάδας 16
  6. ΝΟ Πατρών 9
  7. ΝΟ Χανίων 5
  8. ΝΟ Χίου 3

Επόμενη αγωνιστική 25/11

  • ΝΟ Χίου - ΑΝΟ Γλυφάδας
  • Ολυμπιακός - ΝΟ Πατρών
  • Απόλλων Σμύρνης - Παναθηναϊκός
  • ΓΣ Περιστερίου - ΝΟ Χανίων


TAGS Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ