Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

Α1 πόλο ανδρών: Δίχως νικητή η ματσάρα της Γλυφάδας με τον Απόλλωνα, ασταμάτητη η Βουλιαγμένη

Ο Κούπμαν του ΠΑΟΚ με τον Αράκι του Ηλυσιακού
Ο Κούπμαν του ΠΑΟΚ με τον Αράκι του Ηλυσιακού EUROKINISSI SPORTS

Γλυφάδα και Απόλλων έμειναν στο ισόπαλο 18-18 μετά από ματσάρα, η Βουλιαγμένη έκανε το 11/11, ενώ ΠΑΟΚ και Περιστέρι συνέχισαν με νίκες στον 2ο όμιλο της Α1 πόλο ανδρών.

Απίθανο ματς έγινε στο κολυμβητήριο "Αντ. Δημητρόπουλος", για την 11η αγωνιστική του Β' Ομίλου της Α1 πόλο Ανδρών, με τον ΑΝΟ Γλυφάδας και τον Απόλλωνα Σμύρνης, να προσφέρουν χορταστικό -επιθετικά- θέαμα και να έρχονται ισόπαλοι 18-18. Έτσι ο ΑΝΟΓ πήρε έναν πολύτιμο βαθμό, ενώ ο Απόλλων έχασε έδαφος στη βαθμολογία, αλλά κρατάει τη 2η θέση.

Ο ΑΝΟ Γλυφάδας του Γιάννη Κατρουζανάκη, μάλιστα, βρέθηκε μια ανάσα κι από τη νίκη, όμως η "ελαφρά ταξιαρχία" κατάφερε ελάχιστα πριν από την εκπνοή να ισοφαρίσει στο τελικό 18-18 με τον κορυφαίο σκόρερ του, Νίκολα Μπογκντάνοβιτς (9 γκολ!) και να μη φύγει με άδεια χέρια από το «Α. Δημητρόπουλος». Για την ομάδα της Γλυφάδας κορυφαίος σκόρερ ήταν ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος με 7 γκολ!

Καταιγιστικός ο ΝΟ Βουλιαγμένης, στο κολυμβητήριο του Λαιμού, διατήρησε εύκολα το απόλυτο των νικών και στην 11η αγωνιστική του Β' Ομίλου της Α1 πόλο Ανδρών.

Η ομάδα του Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς επιβλήθηκε με 21-7 επί του ΝΟ Χανίων, κάνοντας επίδειξη δύναμης και έφτασε στο "11 στα 11", ενώ συνεχίζει ν ααπολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής στη βαθμολογία του Ομίλου, με ασφαλή διαφορά από τον δεύτερο. Κορυφαίος σκόρερ του ΝΟΒ στο συγκεκριμένο ματς ο Χαράλαμπος Τρούλος με 5 γκολ.

Ντέρμπι έγινε στο κολυμβητήριο της Χωράφας, αλλά ο ΓΣ Περιστερίου υπέταξε τελικά το Παλαιό Φάληρο στο φινάλε με 10-7, στη μεταξύ τους αναμέτρηση για την 11η αγωνιστική του Β' Ομίλου της Α1 πόλο Ανδρών και επέστρεψε στις νίκες, μετά την ήττα σοκ την προηγούμενη αγωνιστική στα Χανιά.

Οι Περιστεριώτες ισοβαθμούν έτσι στην 3η θέση (και τους 21 β.) της βαθμολογίας με τον ΠΑΟΚ, ενώ ο ΝΟ Χανίων παραμένει προτελευταίος.

Οι γηπεδούχοι του Κώστα Λούδη προηγήθηκαν με 6-3, η ομάδα του Αργύρη Θεοδωρόπουλου ισοφάρισε σε 7-7, αλλά με ξέσπασμα στο τέλος του τρίτου οκτάλεπτου και στις αρχές του τέταρτου, αλλά και καλή άμυνα στο τέλος, οι Περιστεριώτες έφτασαν στη νίκη με το τελικό 10-7.

Ο ΠΑΟΚ Domus Ergo συνεχίζει την προέλαση των τελευταίων αγωνιστικών στον Β' Όμιλο του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών. Ο Δικέφαλος του Βορρά επιβλήθηκε άνετα με 14-6 επί του ουραγού Ηλυσιακού, για την 11η αγωνιστική, έφτασε τους 21 βαθμούς και είναι στην 3η θέση της βαθμολογίας (περιμένει το αποτέλεσμα του ΓΣ Περιστερίου για να δει αν θα είναι μόνος εκεί ή με παρέα).

Οι Θεσσαλονικείς ήταν απόλυτα κυρίαρχοι από το ξεκίνημα και δεν άφησαν πολλά περιθώρια στους φιλοξενούμενους νεοφώτιστους (που δεν έχουν πάρει ακόμα βαθμό στο πρωτάθλημα) και απλά χαλάρωσαν προς το τέλος του αγώνα. Κορυφαίος σκόρερ ο Νίκολα Μιλάρντοβιτς με 5 γκολ.

Τα στατιστικά των αγώνων

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ - ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ 21-7

Οκτάλεπτα: 9-3, 7-1, 2-2, 3-1.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος Αρ., Καστρινάκης 2, Καλογερόπουλος 2, Τρούλος 5, Νικολαΐδης 3, Κωνσταντόπουλος, Γούντχεντ 1, Αλαφραγκής 2, Καπότσης, Κουρούβανης Ν. 2, Φάρμερ, Ανδρεάδης, Αλμύρας 3, Γιαννάτος 1.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Μάνθος Βουλγαράκης): Αποστολάκης, Παππάς, Πολύζος, Μητράκης, Αγιωργούσης 1, Μπατάκης 2, Χαριτάκης, Ντα Σίλβα 1, Σολεϊμάνιπακ 1, Σπάχιτς 1, Μαζοκοπάκης 1, Κουτρουλάκης, Νικολαΐδης, Μαραγκουδάκης.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 18-18

Οκτάλεπτα: 6-3, 4-5, 5-3, 3-7.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Γιάννης Κατρουζανάκης): Κουρούβανης Δ., Ηλιόπουλος Αλ. 1, Σαρτζετάκης 2, Γκαρντιγιάν, Χατζηκυριακάκης 1, Χαλυβόπουλος Ιπ. 1, Γιαννόπουλος 7, Παπαποστόλου 1, Παπαγεωργίου 1, Πούρος 3, Αγκόρτσας, Τσαταλιός 1, Ηλιόπουλος Ν., Θώμογλου, Πριμηκύριος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος, Μπογκντάνοβιτς 9, Μόκκας, Γωνιωτάκης 1, Δίπλαρος 2, Μπραΐμης, Μυρίλος, Βίτσκοβιτς, Γαρδίκας 1, Τουρκομένης, Σολανάκης 5, Καβουσανός, Τσιαβαλιάρης.Τ

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ 10-7

Οκτάλεπτα: 2-1, 3-2, 4-4, 1-0.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Σαλτερής, Καζάζης 2, Τοράκης, Πρέκας, Γερακούδης, Κουκουμάκης, Μπιτσάκος Χρ., Καρούντζος 3, Αλευρίδης, Χρυσοσπάθης 2, Τασαχιλίδης 2, Λαδάς 1, Χόλαντ, Μπιτσάκος Ανδ., Σέννης.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Αργύρης Θεοδωρόπουλος): Γαλανίδης, Κόκκινος 1, Θαλασσινός, Κόχειλας 1, Κουρλιάφτης 1, Κουτλάκης, Παπαδόπουλος Γ. 2, Καλκαβούρας, Μαυράκης 2, Λιαπάκης, Προκόπης, Καλής, Παρτσόγλου, Παγουλάτος, Αποστολάκος.

ΠΑΟΚ DOMUS ERGO - ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 14-6

Οκτάλεπτα: 2-0, 5-2, 4-0, 3-4.

ΠΑΟΚ DOMUS ERGO (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αλειφτήρας, Καπράγκος, Παπαμανωλιουδάκης 1, Λασκαρίδης 1, Καλαργυρός, Κεχαλάρης 1, Μιλάρντοβιτς 5, Τσολακούδης, Χαραλαμπόπουλος, Προσινικλής Π. 1, Κούπμαν 2, Κουγιούνης, Βεκρής, Καραντζάς 2, Σάλεχ 1.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Τάσος Σχίζας): Κατσινούλας, Μπομπός 1, Γκανάτσιος, Λεμπέσης 1, Δήμου Π. 2, Καραβιώτης, Αράι, Τσιστράκης, Ξυλάς, Αράκι, Ασβέστης, Σφηκάκης 2, Τσιφτσής.

Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής

  • ΠΑΟΚ - Ηλυσιακός 14-6
  • ΝΟ Βουλιαγμένης - ΝΟ Χανίων 21-7
  • ΓΣ Περιστερίου - Παλαιό Φάληρο 10-7
  • ΑΝΟ Γλυφάδας - Απόλλων Σμύρνης 18-18

Βαθμολογία

  1. Βουλιαγμένη 33
  2. Απόλλων Σμύρνης 25
  3. ΓΣ Περιστερίου 21
  4. ΠΑΟΚ 21
  5. ΑΝΟ Γλυφάδας 13
  6. Παλαιό Φάληρο 12
  7. ΝΟ Χανίων 6
  8. Ηλυσιακός 0

Επόμενη αγωνιστική

  • Παλαιό Φάληρο - ΝΟ Βουλιαγμένης
  • Απόλλων Σμύρνης - ΓΣ Περιστερίου
  • ΝΟ Χανίων - ΠΑΟΚ Domus Ergo
  • Ηλυσιακός - ΑΝΟ Γλυφάδας


TAGS Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΠΑΟΚ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ