Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

Α1 πόλο ανδρών: Ασταμάτητος ο Ολυμπιακός, τρίτη νίκη ο Παναθηναϊκός

Α1 πόλο ανδρών: Ασταμάτητος ο Ολυμπιακός, τρίτη νίκη ο Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα 21-9 κόντρα στον ΑΝΟ Γλυφάδας, ενώ ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε 11-9 του ΝΟ Πατρών.

Την αήττητη πορεία του στην Α1 πόλο ανδρών συνέχισε ο Ολυμπιακός ο οποίος επικράτησε εκτός έδρας της Γλυφάδας με 21-9. Οι ερυθρόλευκοι από την αρχή του αγώνα επέβαλαν το ρυθμό τους και δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το σκορ στο ημίχρονο ήταν 11-4 υπέρ του Ολυμπιακού με την ομάδα του Κόλιανιν να παίρνει σκορ σχεδόν απ' όλους τους παίκτες της.

Κορυφαίοι σκόρερ για τους ερυθρόλευκους ο Νικολαΐδης με 5 γκολ και ο Παπαναστασίου με 4, ενώ για τη Γλυφάδα είχαν από δύο οι Τζελάτης, Παπαγεωργίου και Πούρος.

Ανατροπή και τρίτη νίκη για τον Παναθηναϊκό

Στο κολυμβητήριο του πάρκου Γουδή ο ΝΟ Πατρών ήταν μαχητικός κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά οι πράσινοι κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή και να πάρουν τη νίκη με 11-9.

Οι Πατρινοί με το δίδυμο των Γεωργαρά και Γουίλσον να κάνει σπουδαία δουλειά κατάφεραν να προηγηθούν με 7-9, αλλά ο Παναθηναϊκός έτρεξε επί μέρους 4-0 στα τελευταία λεπτά του αγώνα και πήρε το τρίποντο.

Ο Στίβενσον είχε τέσσερα γκολ για τον Παναθηναϊκό, ενώ από τρία είχαν οι Γεωργαράς και Γουίλσον για τον ΝΟΠ.

Έσπασε το ρόδι ο ΝΟ Χανίων

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο ΝΟ Χανίων ο οποίος επιβλήθηκε 8-6 κόντρα στο ΝΟ Χίου σε ένα κλειστό ματς το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Οι Χανιώτες μετά το νευρικό ξεκίνημα κατάφεραν να φτάσουν τη διαφορά ακόμα και στα τέσσερα γκολ (7-3) στην αρχή της τέταρτης περιόδου με τους Χιώτες να παλεύουν αλλά να μην καταφέρνουν να φτάσουν στην ανατροπή.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ο Γκουσάροβ με τρία γκολ, ενώ για το ΝΟ Χίου δύο τέρματα πέτυχε ο Αγιωργούσης.

“Άλωσε” τη Χωράφα ο Απόλλων Σμύρνης

Με ξέσπασμα στο τρίτο οκτάλεπτο, όταν και έτρεξε ένα σερί 6-0, ο Απόλλων Σμύρνης “άλωσε” την έδρα του ΓΣ Περιστερίου και εξασφάλισε μια πολύτιμη νίκη με 12-7, στον αγώνα που έκλεισε την 7η αγωνιστική του Α’ Ομίλου της Α1 πόλο Ανδρών, το απόγευμα της Κυριακής (5/11).

Η “ελαφρά” ταξιαρχία παρέμεινε έτσι στη 2η θέση της βαθμολογίας του Ομίλου με 18 βαθμούς, αυξάνοντας τη διαφορά από τον τρίτο. Ο ΓΣΠ, που αγωνίστηκε χωρίς τον βασικό του τερματοφύλακα, Ντρου Χόλαντ, λόγω των υποχρεώσεών του με την Εθνική ομάδα των ΗΠΑ στους Παναμερικανικούς Αγώνες, υπέστη την δεύτερη φετινή ήττα στο πρωτάθλημα και έμεινε στους 13 βαθμούς.

Η ομάδα του Δεληγιάννη προηγήθηκε με 5-3 στο πρώτο ημίχρονο, οι Περιστεριώτες του Λούδη διατηρήθηκαν κοντά στο σκορ. Ο Απόλλων ανέβασε στροφές στο τρίτο οκτάλεπτο όπου με ένα σερί 6-0 έβαλε γερές βάσεις για την τελική επικράτηση, καθώς ξέφυγε με οκτώ γκολ διαφορά (11-3). Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν στο τελικό 12-7. Κορυφαίος σκόρερ των νικητών ο Μπάμπης Τρούλος με 4 γκολ.

Τα στατιστικά των αγώνων

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 9-21

Οκτάλεπτα: 1-6, 3-5, 4-4, 1-6.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Γιώργος Παπαδόπουλος): Κουρούβανης Δ., Τζελάτης 2, Βαλλιανάτος, Ναγκλ, Μαυράκης, Μπομπός, Μιγιούσκοβιτς 1, Μιγκλής 1, Παπαγεωργίου 2, Πούρος 2, Ηλιόπουλος Α. 1, Κούκουνας, Ηλιόπουλος Νεκ., Θώμογλου, Πριμηκύριος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χρβόγε Κόλιανιν): Ζερδεβάς, Λιαντζίρης, Βάμος 1, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης 2, Δερβίσης, Αλαφραγκής 2, Δήμου 3, Νικολαΐδης 5, Παπαναστασίου 4, Δαμίγος, Γκίλλας 3, Χαλυβόπουλος.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ 11-9

Οκτάλεπτα: 1-2, 4-2, 2-4, 4-1.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Μάζης): Ριστίσεβιτς, Παπαθεοδοσίου, Κανδανολέων, Ζερβουδάκης, Νικολαΐδης Γ. 2, Στίβενσον 4, Μπραΐμης, Σγουρίδης 2, Χατζηγούλας, Δερμιτζάκης Δ., Αγκόρτσας 2, Αλβέρτης 1, Κρατημένος, Χωματάς, Εγνατιάδης.

ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ (Γιώργος Ντόσκας): Καζάκος, Τζώρτζης 1, Αγγελόπουλος, Κανελλόπουλος Β., Γεωργαράς 3, Παπαχριστόπουλος, Παπαδόγκωνας, Πασσάς, Ανδρικόπουλος, Λαμπάτος, Βικάτος 2, Γαβαλάς Ι., Βυθούλκας, Γουίλσον 3, Μπετχαβάς.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ - ΝΟ ΧΙΟΥ 8-6

Οκτάλεπτα: 0-0, 3-2, 3-1, 2-3.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Μανούσος Βιζυράκης): Λεβεντάκης, Μαραγκουδάκης, Αράκι 1, Παζαΐτης 1, Παππάς, Μπατάκης, Αποστολάκης 1, Χαριτάκης 1, Μητράκης 1, Γκουσάροβ 3, Τσιστράκης, Μαζοκοπάκης, Κουτρουλάκης, Μπιτσάκης, Ζουζούνης.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Μάκης Βολτυράκης): Καρακούρος Ι., Μιμίδης 1, Τσικοβάνι 1, Καρακούρος Μ. 1, Καλαργυρός, Θεοδόσης – Παπαλουκάς 1, Γκάγκουλιτς, Πανταζόπουλος, Μαρουλάς, Αμπάζης, Αγιωργούσης 2, Γιανναράς.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 7-12

Οκτάλεπτα: 2-4, 1-1, 0-6, 4-1

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Αναγνώστου, Μπιτσάκος Χ., Παπαδημητρίου, Πρέκας 1, Χρυσοσπάθης 2, Κουκουμάκης, Άτζιτς 1, Καρούντζος 1, Φώσκολος, Μπεριστιάνος, Τοράκης 1, Μπιτσάκος Αν. 1, Σεννής, Μαστρογιαννάκος, Αλευρίδης

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 1, Μπογκντάνοβιτς 3, Μόκκας, Τρούλος 4, Δίπλαρος, Σουσιασβίλι 1, Χονδροκούκης 1, Γωνιωτάκης 1, Γαρδίκας, Τσαχιλίδης 1, Σολανάκης, Καβουσανός, Τόττης, Τσιαβαλιάρης

Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής

  • ΓΣ Περιστερίου - Απόλλων Σμύρνης 7-12
  • ΝΟ Χανίων - ΝΟ Χίου 8-6
  • Παναθηναϊκός - ΝΟ Πατρών 11-9
  • ΑΝΟ Γλυφάδας - Ολυμπιακός 9-21

Βαθμολογία

  1. Ολυμπιακός 21
  2. Απόλλων Σμύρνης 18
  3. ΓΣ Περιστερίου 13
  4. ΑΝΟ Γλυφάδας 12
  5. Παναθηναϊκός 10
  6. ΝΟ Χανιών 3
  7. ΝΟ Πατρών 3
  8. ΝΟ Χίου 3

Επόμενη αγωνιστική

  • Ολυμπιακός - Απόλλων Σμύρνης
  • ΝΟ Χανίων - ΝΟ Πατρών
  • ΓΣ Περιστερίου - ΝΟ Χίου
  • Παναθηναϊκός - ΑΝΟ Γλυφάδας
TAGS Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ