Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

Α1 πόλο ανδρών: Ασταμάτητοι Απόλλων Σμύρνης και ΠΑΟΚ στο Β' όμιλο

Α1 πόλο ανδρών: Ασταμάτητοι Απόλλων Σμύρνης και ΠΑΟΚ στο Β' όμιλο
INTIME SPORTS

Ο Απόλλων επικράτησε 20-6 του Ηλυσιακού και ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε 9-7 του Παλαιού Φαλήρου για τον Β' όμιλο της Α1 πόλο ανδρών. Εύκολο πέρασμα του ΑΝΟ Γλυφάδας από την Κρήτη.

Ο Απόλλων Σμύρνης συνεχίζει την εντυπωσιακή του πορεία στον Β' Όμιλο του πρωταθλήματος Α1 πόλο Ανδρών. Η ελαφρά ταξιαρχία επιβλήθηκε άνετα με 20-6 επί του Ηλυσιακού και διατήρησε το απόλυτο των νικών κάνοντας το "6 στα 6", στον αγώνα της 6ης αγωνιστικής που έγινε στο κολυμβητήριο του πάρκου Γουδή.

Η ομάδα του Νικόλα Δεληγιάννη κυριάρχησε απόλυτα και είχε σε μεγάλα κέφια τον διεθνή φουνταριστό του Μανώλη Σολανάκη, που αναδείχθηκε κορυφαίος σκόρερ με επτά (7) γκολ.

Ο ΠΑΟΚ Domus Ergo συνέχισε το νικηφόρο σερί του στο πρωτάθλημα και πέτυχε ένα σπουδαίο "διπλό" μέσα στο Ρέστειο κολυμβητήριο του Παλαιού Φαλήρου. Ο Δικέφαλος του Βορρά επιβλήθηκε με 9-7 του ΑΟΠ Φαλήρου, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Β' Ομίλου της Α1 Ανδρών.

Είναι η τρίτη νίκη στη φετινή διοργάνωση για την ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, που αναρριχάται όλο και περισσότερο στη βαθμολογία.

Οι Θεσσαλονικείς επέβαλαν από νωρίς τον ρυθμό τους, δημιούργησαν ένα προβάδισμα δύο γκολ υπέρ τους και κράτησαν τη διαφορά μέχρι το φινάλε, με βασικό όπλο την καλή τους άμυνα.

Για τα καλά στον δρόμο των επιτυχιών μπήκε πια ο ΑΝΟ Γλυφάδας, στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών, πετυχαίνοντας ένα σπουδαίο "διπλό" στα Χανιά της Κρήτης. Η ομάδα του Γιάννη Κατρουζανάκη νίκησε με 10-6 τον ΝΟ Χανίων για την 6η αγωνιστική του Β΄Ομίλου της Α' φάσης, πετυχαίνοντας την τρίτη της νίκη στη φετινή διοργάνωση.

Η διαφορά που εξασφάλισε στο πρώτο οκτάλεπτο η ομάδα της Γλυφάδας (0-3) της έδωσε την ώθηση προκειμένου να συντηρήσει το προβάδισμα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα κι έτσι να φύγει με το τρίποντο. Ο ΝΟ Χανίων έμεινε για άλλη μια αγωνιστική χωρίς βαθμό στο πρωτάθλημα και παρότι έχει έναν αγώνα λιγότερο, έχει χάσει, ήδη, αρκετό έδαφος.

Τα στατιστικά των αναμετρήσεων

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 20-6

Οκτάλεπτα: 4-1, 5-3, 6-1, 5-1.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος, Μπογκντάνοβιτς 3, Μόκκας, Γωνιωτάκης 1, Δίπλαρος 2, Μπραΐμης 2, Μυρίλος 2, Βίτσκοβιτς 1, Γαρδίκας 1, Τουρκομένης 1, Σολανάκης 7, Καβουσανός, Τσιαβαλιάρης.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Τάσος Σχίζας): Κατσινούλας, Χριστοφίδης, Κρανιάς 1, Μπομπός, Μοσχοβέλης, Λεμπέσης, Αράι 3, Καραβιώτης, Τασσόπουλος, Τσιστράκης 1, Ξυλάς, Αράκι 1, Ασβέστης, Σφηκάκης, Γκανάτσιος.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ - ΠΑΟΚ DOMUS ERGO 7-9

Οκτάλεπτα: 0-2, 3-3, 2-3, 2-1.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Αργύρης Θεοδωρόπουλος): Γαλανίδης, Κόκκινος, Θαλασσινός, Κόχειλας 3, Κουρλιάφτης 1, Τοτ 2, Παπαδόπουλος Γ., Ραντούλοβιτς 1, Μαυράκης, Λιαπάκης, Κουκουνάς, Καλής, Παρτσόγλου, Παγουλάτος, Αποστολάκος.

ΠΑΟΚ DOMUS ERGO (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Καπράγκος, Παπαμανωλιουδάκης, Προσινικλής Ν., Καλαργυρός, Κεχαλάρης 3, Μιλάρντοβιτς 2, Τσολακούδης, Χαραλαμπόπουλος 2, Προσινικλής Π. 1, Κούπμαν 1, Κουγιούνης, Αλειφτήρας, Λασκαρίδης, Καραντζάς.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ - ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 6-10

Οκτάλεπτα: 0-3, 2-1, 2-3, 2-3.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Μάνθος Βουλγαράκης): Λεβεντάκης, Παππάς, Πολύζος, Μητράκης, Αγιωργούσης 2, Μπατάκης, Αποστολάκης 1, Χαριτάκης 1, Ντα Σίλβα 1, Σολεϊμάνιπακ, Νικολαΐδης 1, Κουτρουλάκης, Γράσσος, Μαραγκουδάκης.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Γιάννης Κατρουζανάκης): Κουρούβανης, Ηλιόπουλος, Σαρτζετάκης, Γκαρντιγιάν, Χατζηκυριακάκης 1, Χαλυβόπουλος Ιπ. 1, Γιαννόπουλος 2, Παπαποστόλου, Πούρος 2, Αγκόρτσας 3, Τσαταλιός 1, Ηλιόπουλος.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της αγωνιστικής

Σάββατο 05/11

  • Απόλλων Σμύρνης - Ηλυσιακός 20-6
  • ΝΟ Χανίων - ΑΝΟ Γλυφάδας 6-10
  • Παλαιό Φάληρο - ΠΑΟΚ DOMUS ERGO 7-9

Δευτέρα 21/11

  • ΓΣ Περιστερίου - ΝΟ Βουλιαγμένης

Βαθμολογία

  1. Απόλλων Σμύρνης 18
  2. ΝΟ Βουλιαγμένης 12
  3. ΓΣ Περιστερίου 9
  4. ΠΑΟΚ 9
  5. ΑΝΟ Γλυφάδας 9
  6. Παλαιό Φάληρο 6
  7. ΝΟ Χανίων 0
  8. Ηλυσιακός 0

Επόμενη αγωνιστική

  • Ηλυσιακός - ΝΟ Χανίων
  • ΑΝΟ Γλυφάδας - Παλαιό Φάληρο
  • ΠΑΟΚ DOMUS ERGO - ΓΣ Περιστερίου
  • ΝΟ Βουλιαγμένης - Απόλλων Σμύρνης
TAGS Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ