ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Ποδηλατικός γύρος Γαλλίας: Ο θρυλικός Μαρκ Κάβεντις κέρδισε ετάπ μετά από πέντε χρόνια

Ο Μαρκ Κάβεντις πανηγυρίζει τη νίκη του στο τέταρτο ετάπ του ποδηλατικού γύρου της Γαλλίας
Ο Μαρκ Κάβεντις πανηγυρίζει τη νίκη του στο τέταρτο ετάπ του ποδηλατικού γύρου της Γαλλίας 2021 TIM DE WAELE/POOL PHOTO VIA AP

Τρομερές στιγμές έζησε ο Μαρκ Κάβεντις αφού επικράτησε για πρώτη φορά μετά από πέντε χρόνια σε ετάπ του Ποδηλατικού Γύρου Γαλλίας.

Μία τεράστια επιτυχία σημείωσε την Τρίτη (29/06) ο Μαρκ Κάβεντις. Ο σπουδαίος Βρετανός ποδηλάτης ήταν εκείνος που κυριάρχησε στο τέταρτο ετάπ του Ποδηλατικού Γύρου Γαλλίας.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά μετά από πέντε χρόνια που ο Βρετανός , τον οποίο προπονεί ο Βασίλης Αναστόπουλος, κατάφερε να περάσει πρώτος τη γραμμή του τερματισμού σε ένα ετάπ του σπουδαίου αγώνα.

Αυτή ήταν η 31η φορά που ο θρυλικός ποδηλάτης κατάφερε να επικρατήσει σε μία από τις ειδικές διαδρομές του ποδηλατικού γύρου της Γαλλίας και σίγουρα μία από αυτές που θα θυμάται για πάντα αφού στον τερματισμό ξέσπασε σε λιγμούς.

Ο Κάβεντις με εντυπωσιακό σπριντ στο τέλος κατάφερε να αφήσει πίσω του όλους τους αντιπάλους του και επικρατήσει μετά από μία διαδρομή 150 χιλιομέτρων. Όλα αυτά για έναν αθλητή ο οποίος πλέον βαδίζει στα 36 του χρόνια.

Στη γενική κατάταξη εκείνος που προπορεύεται είναι ο βαν ντερ Πόελ έχοντας 8 δευτερόλεπτα διαφορά από τον Αλαφιλίπ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟ SPORT24

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ