ΕΛΛΑΔΑ

Πέθανε ο 22χρονος ποδηλάτης Νίκος Μπιτσάκης

Ο άτυχος ποδηλάτης, Νίκος Μπιτσάκης
Ο άτυχος ποδηλάτης, Νίκος Μπιτσάκης ΤΑΛΩΣ ΧΑΝΙΩΝ

Ο 22χρονος ποδηλάτης, Νίκος Μπιτσάκης πέθανε τις πρώτες πρωϊνές ώρες της Κυριακής (20/01) στο κέντρο της Λάρισας, προκαλώντας θλίψη και οδύνη στους οικείους του αλλά και την τοπική κοινωνία των Χανίων. Ο νεαρός ποδηλάτης σπούδαζε στη θεσσαλική πόλη.

Στο πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία της Λάρισας από τον τραγικό θάνατο ενός 22χρονου ο οποίος έχασε τη ζωή του όταν καταπλακώθηκε από τοίχο, ο οποίος κατέρρευσε από παλαιό κτίσμα στο κέντρο της Λάρισας.

Όπως αναφέρει το News24/7, πρόκειται για τον 22χρονο φοιτητή Νίκο Μπιτσάκη, με καταγωγή από τα Χανιά, ο οποιός ήταν αθλητής της ποδηλασίας και μοναχοπαίδι.

Ο σύλλογος στον οποίο αγωνιζόταν στην Κρήτη "ΤΑΛΩΣ Χανίων" με ανάρτησή του εξέφρασε το πένθος του για την απώλεια του 22χρονου ποδηλάτη.

"Ημέρα πένθους για τον ΤΑΛΩ

Θλίψη και ανείπωτος πόνος στην οικογένεια του ΤΑΛΩ. Ο Νίκος Μπιτσάκης, ο γελαστός και αγαπητός σε όλους Νίκος με τα χωρατά του και τα γέλια του δεν είναι πια μαζί μας. Κανείς μας δεν μπορεί να το συνειδητοποιήσει πως από την μια στιγμή στην άλλη χάθηκε με αυτόν τον άδικο και απίστευτο τρόπο ένα από τα καλύτερα παιδιά μας, ένας ποδηλάτης με πανελλήνιες διακρίσεις στο ενεργητικό του.

Νίκο θα είσαι πάντα στην καρδιά μας.

Η σκέψη όλων μας, όλων όσοι σε γνώρισαν και σε αγάπησαν, οι συναθλητές σου, οι προπονητές, θα είναι κοντά στους γονείς σου με την ευχή να βρουν την υπομονή και το κουράγιο να αντέξουν το απίστευτο φευγιό σου", ανέφερε στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Το χρονικό

Ένα τραγικό συμβάν σημειώθηκε στις 7.30 το πρωί της Κυριακής (20/02) στη Λάρισα, όταν ένας 22χρονος νεαρός καταπλακώθηκε από τοίχο, ο οποίος κατέρρευσε από παλαιό κτίσμα στο κέντρο της Λάρισας, κάτω από αδιευκρίνιστες ως στιγμής συνθήκες.

Ειδικότερα στην συμβολή των οδών Οικονόμου εξ Οικονόμων και Ασκληπιού συνέβη το τραγικό περιστατικό όταν ο νεαρός βρέθηκε στο σημείο με την παρέα του. Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική, η αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο νεαρός φοιτητής και η παρέα του μόλις είχαν αποχωρήσει από μπαρ της περιοχής του κέντρου όπου διασκέδαζαν. Για άγνωστο λόγο ο 22χρονος κλώτσησε την παλαιά πόρτα του σπιτιού με αποτέλεσμα να καταρρεύσει μια σιδερένια κολώνα και μαζί κομμάτι του τοίχου και να τον καταπλακώσει, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Η υπόθεση βρίσκεται υπό αστυνομική διερεύνηση.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ