ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Ο ποδηλάτης Τζίνο Μέντερ άφησε την τελευταία του πνοή μετά από πτώση σε ρεματιά στον Γύρο Ελβετίας

Ο Τζίνο Μάντερ
Ο Τζίνο Μάντερ AP PHOTO/LUIS VIEIRA, FILE

Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 26 ετών στο νοσοκομείο ο ποδηλάτης Τζίνο Μέντερ, ο οποίος δεν άντεξε μετά την πτώση του σε ρεματιά στον Γύρο Ελβετίας.

Ένα τραγικό περιστατικό συνέβη στο Γύρο Γαλλίας. Ο ποδηλάτης Τζίνο Μέντερ άφησε την Παρασκευή (16/6) την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο, καθώς δεν επιβίωσε από την πτώση που είχε την Πέμπτη (15/6).

Συγκεκριμένα, ο Μέντερ είχε ένα τρακάρισμα σε ένα γρήγορο τμήματα στο πλαίσιο του Γύρου Ελβετίας. Ο ποδηλάτης έπεσε σε μία ρεματιά και μετά από λίγο μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

Οι γιατροί κατά τη διάρκεια της νύχτας έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή, ωστόσο αυτό δεν κατέστη εφικτό. Η ομάδα του Μπαχρέιν Βικτόριους ανέφερε στην ανακοίνωσή της: "Με βαθιά στεναχώρια και βαριά καρδιά ανακοινώνουμε τον θάνατο του Τζίνο Μέντερ.

Την Παρασκευή (16/6) μετά από ένα σοβαρό τρακάρισμα στο πέμπτο τμήμα του Γύρου Ελβετίας, ο Τζίνο έχασε την μάχη υποκύπτοντας στα σοβαρά τραύματα. Ο Τζίνο ήταν εκπληκτικός αθλητής, ένα παράδειγμα θέλησης και πολύτιμο μέλος της ομάδας μας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ