ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Από Θεσσαλονίκη σε Αθήνα ο ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2024

Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας
Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας INTIME SPORTS

O ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2024 επιστρέφει για 3η συνεχόμενη χρονιά, με την φετινή του έκδοση να εξελίσσεται από τις 15 έως τις 19 Μαΐου 2024.

O ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2024 επιστρέφει για 3η συνεχόμενη χρονιά, μετά την αναβίωσή του το 2022, με το αγωνιστικό του πρόγραμμα να εξελίσσεται στη φετινή του έκδοση από τις 15 έως τις 19 Μαΐου 2024.

Το Υπουργείο Αθλητισμού και η Οργανωτική Επιτροπή Cycling Greece, φιλοδοξούν να παρουσιάσουν μια από τις αρτιότερες διοργανώσεις στην ιστορία του θεσμού, ενώνοντας τα δυο μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας:

Τη Θεσσαλονίκη ως πόλη εκκίνησης και την Αθήνα ως πόλη τερματισμού, με μία ατομική χρονομέτρηση και πέντε ετάπ (επιμέρους διαδρομές), τα οποία θα περάσουν διαδοχικά από την Κατερίνη, την Καρδίτσα, το Καρπενήσι, τη Σπερχειάδα και τη Χαλκίδα.

Ο φετινός Γύρος θα περιλαμβάνει και ένα "βασιλικό" ετάπ-έκπληξη, αντάξιο μεγάλων Γύρων του εξωτερικού που θα εντυπωσιάσει τους φίλους της ποδηλασίας αλλά και τα εκατομμύρια των τηλεθεατών μέσω της παγκόσμιας τηλεοπτικής προβολής.

Είκοσι ομάδες από όλο τον κόσμο με 120 αθλητές, ανάμεσά τους και οι Εθνικές ομάδες Ελλάδας και Κύπρου, θα δώσουν τη μεγάλη μάχη για την κατάκτηση της γαλάζιας φανέλας της γενικής, αλλά και τις επιμέρους βαθμολογίες και νίκες στα ετάπ.

"Στόχος μας να κάνουμε συμμάχους τους πολίτες στην προσπάθειά μας να γιγαντωθεί η διοργάνωση που αποτελεί τεράστια παγκόσμια αθλητική και τουριστική προβολή για την χώρα.

Ο ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2024 εξελίσσεται διαρκώς και φιλοδοξεί να προσφέρει ένα υψηλού επιπέδου αθλητικό και τουριστικό γεγονός, εφάμιλλο των φημισμένων ποδηλατικών Γύρων στο εξωτερικό! Σε αυτό το εγχείρημα, καλούμε τις τοπικές κοινωνίες, τους απλούς πολίτες-φιλάθλους, να αποκτήσουν τον δικό τους ενεργό ρόλο στον αγώνα, συμμετέχοντας στις παράλληλες δράσεις και παρακολουθώντας από κοντά τις προσπάθειες των επαγγελματιών αθλητών", δηλώνει σχετικά με τη φετινή διοργάνωση ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης.

Ο ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2024 θα πλαισιωθεί από μια σειρά παράλληλων δράσεων για μικρούς και μεγάλους, με στόχο την κατανόηση και την ανάπτυξη του αθλήματος της ποδηλασίας, αλλά και τη χρήση του ποδηλάτου ως εναλλακτικού μέσου μετακίνησης.

Η Cycling Greece και οι χορηγοί της διοργάνωσης, σας περιμένουν τόσο στις διαδρομές του αγώνα για να θαυμάσετε, να εμψυχώσετε και να χειροκροτήσετε τις προσπάθειες των ποδηλατών, όσο και στις παράλληλες δράσεις, για να εκτιμήσετε την αξία της ποδηλασίας και να την αγαπήσετε στην καθημερινότητά σας.

TAGS ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ