LISTEN TO YOUR CAR

Listen to your Car #15: Η McLaren κάνει τον Πόντιο Πιλάτο και το VW Tiguan eHybrid τα κάνει όλα εύκολα

Tiguan- Νόρις- Πιάστρι- McLaren F1 Panos Seitanidis / McLaren Press | 24MEDIA

Στο δέκατο-πέμπτο επεισόδιο του podcast του SPORT24 για την αυτοκίνηση και τους αγώνες, ο Πάνος Σεϊτανίδης εξηγεί γιατί νίπτει τας χείρας της η McLaren στον εμφύλιο των οδηγών της, ζυγίζει τις ελπίδες του Μαξ Φερστάπεν να μπει ξανά στο παιχνίδι και γράφει χιλιόμετρα το Volkswagen Tiguan 1.5 eHybrid, στην έκδοση με τα 204 άλογα και το επίπεδο εξοπλισμού R-Line.

Στo δέκατο-πέμπτο επεισόδιο του podcast του SPORT24 για την αυτοκίνηση και τους αγώνες, o Πάνος Σεϊτανίδης εστιάζει στη McLaren και προσπαθεί να εξηγήσει τους κανόνες του παιχνιδιού που έχει θέσει η ιστορική ομάδα, σε ό,τι έχει να κάνει με την εμφύλια κόντρα των οδηγών της με φόντο τον τίτλο.

Norris-Piastri McLaren Media Centre

Παράλληλα, ζυγίζει τις όποιες πιθανότητες έχει ο νυν παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Μαξ Φερστάπεν, να επιστρέψει στην κούρσα για τον φετινό θρόνο, με οκτώ αγώνες να απομένουν για την ολοκλήρωση της σεζόν του 2025.

Φυσικά, γίνεται συζήτηση και για τη Scuderia Ferrari και την άχρωμη, άγευστη, άοσμη εμφάνισή της μέσα στη Μόντσα, το «Ναό της Ταχύτητας». Όλα αυτά, με πρωτογενές ρεπορτάζ και συζητήσεις με τους ίδιους τους πρωταγωνιστές – λόγια του Φερστάπεν, του Λιούις Χάμιλτον, του Όσκαρ Πιάστρι κ.α.

Piastri @ Monza McLaren Media Centre

Όσο για το αυτοκίνητο της εβδομάδας, «γράφουμε χιλιόμετρα» με το Volkswagen Tiguan 1.5 eHybrid, στην έκδοση με τα 204 άλογα και το επίπεδο εξοπλισμού R-Line. Ένα επιβλητικό υβριδικό SUV που τραβάει τα βλέμματα και συνδυάζει δυνατότητες με αποτελεσματικότητα.

Εντοπίζουμε τα συν και τα πλην, περιγράφουμε τα έσω και τα έξω, αναλύουμε την τεχνολογία και τους αριθμούς, μετά από μία εβδομάδα συνύπαρξης στους ελληνικούς δρόμους.

VW Tiguan eHybrid P.Seitanidis

Περισσότερα πατώντας play!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ