ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ

Πινγκ πονγκ: Δικαίωση Ολυμπιακού στο ΑΣΕΑΔ, τι αναφέρει σε ανακοίνωσή του

Πινγκ πονγκ: Δικαίωση Ολυμπιακού στο ΑΣΕΑΔ, τι αναφέρει σε ανακοίνωσή του

Το ΑΣΕΑΔ δικαίωσε τον Ολυμπιακό στο αίτημα που είχε για μεταφορά της τελευταίας αγωνιστικής με τους ερυθρόλευκους να επιτίθονται με ανακοίνωσή τους στην Ομοσπονδία.

Το ΑΣΕΑΔ δικαίωσε τον Ολυμπιακό στο αίτημά για μετάθεση της τελευταίας αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α1 ανδρών λόγω της συμμετοχής αθλητών του σε διοργανώσεις του εξωτερικού.

Υπενθυμίζουμε ότι το προηγούμενο διάστημα υπήρξε μπαράζ ανακοινώσεων για το θέμα με τους ερυθρόλευκους να βγάζουν νέα στην οποία αναφέρονται μεταξύ άλλων στα όσα συνέβησαν στην Ομοσπονδία.

Μεταξύ άλλων η ανακοίνωση αναφέρει: "Με τη σημερινή πανηγυρική ΔΙΚΑΙΩΣΗ του Σωματείου μας από το ΑΣΕΑΔ, καταδεικνύεται με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο η τραγική αμέλεια της Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, η οποία αντί να αποτρέπει τους συλλόγους να προσφεύγουν στα δικαστήρια, ως οφείλει, θα πρέπει να αποφασίζει αξιοκρατικά τη διασφάλιση των αγώνων και την ανάδειξη του πρωταθλητή εντός των αγωνιστικών χώρων.

Είναι αδιανόητο εν έτει 2023 να κρέμεται η τελική πορεία των πανελλήνιων Πρωταθλημάτων Ανδρών και Γυναικών, από τις διαθέσεις και την ανάλογη απόφαση του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας! Κύριοι τα πρωταθλήματα κερδίζονται στους αγωνιστικούς χώρους από τους αθλητές και τις αθλήτριες κάθε ομάδας.

Είναι ανεπίτρεπτο και σκανδαλώδες να μετέχει στις αποφάσεις του Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Επ.Α., στις οποίες κρίνεται το πρωτάθλημα, με βαρύνουσα μάλιστα άποψη, ο αθλητής του ΠΑΟ Γκιώνης, ο οποίος δεν θα έπρεπε να έχει τη δυνατότητα να εισηγείται (δεν ψήφισε) και να κατευθύνει τα μέλη του Δ.Σ. σε μια λανθασμένη όπως αποδείχθηκε, απόφαση" .

Στη συνέχεια η ανακοίνωση αναφέρει: "Σχετικά με την τοποθέτηση/προτροπή της Ομοσπονδίας να μην «ποδοσφαιροποιηθεί» το πινγκ πονγκ, ας θυμηθούν οι ιθύνοντες της πριν λίγα χρόνια, ποιο σωματείο είχε ποδοσφαιροποιήσει το «ευγενές» -όπως το αποκαλούν υποκριτικά τώρα- άθλημα, με τις τρεις αστυνομικές κλούβες που είχαν επιστρατευτεί για τη διεξαγωγή της μεταξύ μας αναμέτρησης στο κλειστό της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, σταθερός στις ιδρυτικές του αρχές και τα ιδεώδη των εκατομμυρίων φιλάθλων του σε όλη την οικουμένη, αγωνίζεται με κάθε νόμιμο και ηθικό μέσο για αγωνιστική ισονομία και δικαιοσύνη στον αθλητισμό. Και αυτό το έχει αποδείξει επανειλημμένα εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ