ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες - Πινγκ Πονγκ: Έξαλλη η ΕΟΕ, επικρίνει την ΕΡΤ και για τη μη μετάδοση του αγώνα του Γκιώνη

Ο Παναγιώτης Γκιώνης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το 2016
Ο Παναγιώτης Γκιώνης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το 2016 ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΕΟΕ σχολίασε με επικριτικό tweet την ΕΡΤ για τη μη μετάδοση του αγώνα του Παναγιώτη Γκιώνη στο 2ο γύρο του απλού ανδρών στο πινγκ πονγκ των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή έκανε tweet με το οποίο αφήνει αιχμές εναντίον της ΕΡΤ για τη μη μετάδοση της προσπάθειας του Παναγιώτη Γκιώνη με τον Αχμέντ Σαλέχ, στο 2ο γύρο του απλού ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

"Και για τον Παναγιώτη Γκιώνη ο Ιάπωνας σκηνοθέτης φταίει;", αναφέρει το σχετικό tweet της ΕΟΕ, το οποίο αναφέρεται στη μη μετάδοση της προσπάθειας του Λευτέρη Πετρούνια στον προκριματικό των κρίκων το Σάββατο, που επίσης δεν μεταδόθηκε.

Η ΕΡΤ υποστήριξε ότι η μη μετάδοση του Πετρούνια οφείλεται σε επιλογή του σκηνοθέτη της κεντρικής μετάδοσης και εκεί αναφέρεται το tweet της ΕΟΕ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η ομοσπονδία του πινγκ πονγκ, πάντως, εξέδωσε ανακοίνωση λίγο πριν την έναρξη του αγώνα (στον οποίο ο Γκιώνης νίκησε άνετα), στην οποία ανέφερε τι υποστήριξαν δημοσιογράφοι της ΕΡΤ για τη μη μετάδοση του αγώνα και την ειδική άδεια που δεν εξασφάλισε η δημόσια τηλεόραση.

"Δυστυχώς μόλις ενημερωθήκαμε από δημοσιογράφους της ΕΡΤ ότι τελικά δεν μεταδίδεται ο αγώνας του Παναγιώτη Γκιώνη! Μας τονίστηκε σαν εξήγηση ότι τελικά οι Ιάπωνες δεν έδωσαν το οκ στη δημόσια τηλεόραση για να μεταδώσει ματς από το τραπέζι 3! Ο αγώνας αρχίζει σε ελάχιστα λεπτά...".

*Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΤΟΚΙΟ 2020 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΚΙΩΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ