ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΚΙΩΝΗΣ

Χάκαραν τους λογαριασμούς του Παναγιώτη Γκιώνη σε Instagram και Facebook

Ο Παναγιώτης Γκιώνης σε στιγμιότυπο κόντρα στον Τζεούνγκ
Ο Παναγιώτης Γκιώνης σε στιγμιότυπο κόντρα στον Τζεούνγκ © 2021 KIN CHEUNG / AP IMAGES

Οι λογαριασμοί σε Instagram και Facebook που διατηρεί ο Παναγιώτης Γκιώνης δέχτηκαν χάκινγκ με την υπόθεση να έχει φτάσει στην αστυνομία.

Θύμα χάκερ έπεσε ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής της επιτραπέζιας αντισφαίρισης Παναγιώτης Γκιώνης. Οι λογαριασμοί του στο Instagram και στο Facebook χακαρίστηκαν κι εδώ και δύο μέρες δεν έχει τη διαχείρισή τους.

Αυτός στο Facebook δεν εμφανίζεται καν από τα τέλη της περασμένης βδομάδας, ενώ σε εκείνον στο instagram, όπου είναι περισσότερο ενεργός ο πρώην δευτεραθλητής Ευρώπης του ομαδικού ανδρών, οι χάκερ έχουν κάνει παρεμβάσεις. Αύξησαν κιόλας με αγορά τους ακόλουθους του πρωταθλητή σε περισσότερους από 10.000 (ήταν 9.500) κι αυτό μπορούν να το εκμεταλλευτούν για διαφημίσεις για δώρα κτλ.

Ο Παναγιώτης Γκιώνης επισκέφτηκε το μεσημέρι τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Ενημέρωσε το αρμόδιο τμήμα, ζήτησε ν’ ανακτηθούν οι λογαριασμοί, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό. Έτσι έκανε αίτηση να διαγραφούν οι λογαριασμοί και αύριο-μεθαύριο θα υποβάλλει μήνυση κατά αγνώστων.

Στο μεταξύ η αστυνομία συνέστησε τη δημοσιοποίηση του θέματος ώστε, μέχρι να διαγραφούν οι λογαριασμοί, να γνωρίζει ο κόσμος πως οτιδήποτε εμφανιστεί στα social media από τον καταξιωμένο αθλητή δεν θα προέρχεται από δική του ανάρτηση.

TAGS ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΚΙΩΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ