ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Το SPORT24 στο Τόκιο - οι δηλώσεις του Γιώργου Πιλίδη: "Άκουσα μερικά κρακ στα πλευρά μου, αλλά αυτά είναι δικαιολογίες"

Ο Γιώργος Πιλίδης αμέσως μετά το τέλος της προσπάθειάς του στο ολυμπιακό τουρνουά της πάλης
Ο Γιώργος Πιλίδης αμέσως μετά το τέλος της προσπάθειάς του στο ολυμπιακό τουρνουά της πάλης SPORTSFEED.GR

Ο Γιώργος Πιλίδης μίλησε στο Sportsfeed.gr, που συνεργάζεται με το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αναλύοντας το τι δεν πήγε καλά στον αγώνα του, αλλά και για τον τραυματισμό του.

Η πορεία του Γιώργου Πιλίδη στους Ολυμπιακούς Αγώνες σταμάτησε στον πρώτο γύρο. Ο Έλληνας παλαιστής ηττήθηκε από τον Γκατζίεφ στη φάση των 16 της κατηγορίας των -65 κιλών, ενόσω κατά τη διάρκεια του αγώνα αντιμετώπισε τραυματισμό στα πλευρά. Μιλώντας στο Sportsfeed.gr, ο νεαρός πρωταθλητής της ελευθέρας επέλεξε να μην επικαλεστεί τους τραυματισμούς του ως άλλοθι για την απόδοσή του.

Συνέντευξη στην Πηνελόπη Γκιώνη

Αρχικά ο 19χρονος παλαιστής τόνισε: "Σίγουρα δεν έχω τόσο μεγάλη εμπειρία, ειδικά στην κατηγορία των ανδρών, αλλά με την προπόνηση που έχω κάνει και όλα αυτά τα χρόνια της σκληρής δουλειάς πίστευα ότι θα μπορούσα να τα καταφέρω με πολύ διαφορετικό τρόπο".

Στη συνέχεια αναφερόμενος στο τί πήγε λάθος είπε: "Έκανα ένα πολύ σωστό μπάσιμο, πέρασε πολύ σωστά στα πόδια του. Βέβαια, είναι ένας έμπειρος αθλητής, αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Εγώ έχω περισσότερη θέληση και θα έπρεπε να έχουμε πολύ διαφορετικό αποτέλεσμα. Έχασα πάνω στο λάθος μου. Δεν μου έκανε αυτός κάποια κίνηση. Με έβαλε κάτω. Δεν ξέρω, άκουσα ένα κρακ στα πλευρά μου. Αυτά είναι μόνο δικαιολογίες".

Για τον τραυματισμό του την ώρα του αγώνα δήλωσε: "Έχω συνηθίσει τους πόνους, έχω ξανασπάσει τα πλευρά μου. Αυτός ήταν και ο λόγος που έχασα το παγκόσμιο του 2019. Αλλά σίγουρα είναι μόνο δικαιολογίες. Δεν έχασα από αυτό. Με κέρδισε 100% με 11-0, χειρότερα δεν μπορούσε να με κάνει.

Είχα χτυπήσει και το πόδι μου πριν από 1,5 μήνα. Ανέβηκα πάνω στην παλαίστρα δύο εβδομάδες πριν. Αυτά είναι δικαιολογίες. Έχουμε πολύ καλούς ανθρώπους δίπλα μας, ειδικά εγώ".

*Σε συνεργασία του SPORT24 με το Sportsfeed.gr

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΤΟΚΙΟ 2020 ΓΙΩΡΙΚΑΣ ΠΙΛΙΔΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ