Θρίαμβος της Μαρίας Πρεβολαράκη – Προκρίθηκε στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος πάλης

Την περσινή της επιτυχία όταν αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης, είναι έτοιμη να επαναλάβει η καταπληκτική αθλήτρια της πάλης Μαρία Πρεβολαράκη που έκανε μυθική ανατροπή.
Στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος πάλης προκρίθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Μαρία Πρεβολαράκη, εξασφαλίζοντας το ασημένιο και διεκδικώντας το χρυσό, στον τελικό της Παρασκευής.
Η μεγάλη κυρία της ελληνικής πάλης στη διοργάνωση που γίνεται στα Τίρανα της Αλβανίας ξεκίνησε τους αγώνες από τα προημιτελικά όπου νίκησε εύκολα τη Γερμανίδα Ανικα Βέντλε με 10-0. Η Βέντλε είχε νικήσει την Μαρία Πρεβολαράκη στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, όπου κατέκτησε την 5η θέση, αλλά τώρα ήρθε η ώρα της ρεβάνς.
Στη συνέχεια, στα ημιτελικά των 53 κιλών αντιμετώπισε την Πολωνή Ζάσινα με την οποία ήρθε ισόπαλη 6-6 αλλά πέρασε η Ελληνίδα με 3-1 στους πόντους πρόκρισης και θα παίξει στον τελικό της Παρασκευής. Είναι χαρακτηριστικό ότι η Πρεβολαράκη έχανε 6-4 και ισοφάρισε σε 6-6 στα τελευταία δύο δευτερόλεπτα.
Εκεί θα αντιμετωπίσει την Μαρία Γεφρέμοβα από την Ουκρανία.