ΜΑΡΙΑ ΠΡΕΒΟΛΑΡΑΚΗ

Πρεβολαράκη: "Στο Παρίσι θα είναι οι τελευταίοι Ολυμπιακοί Αγώνες μου"

Πρεβολαράκη: "Στο Παρίσι θα είναι οι τελευταίοι Ολυμπιακοί Αγώνες μου"

Η κορυφαία παλαίστρια της Ελλάδας, Μαρία Πρεβολαράκη, ανακοίνωσε σε εκπομπή της ΕΡΤ ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού θα είναι οι τελευταίοι της.

Η Μαρία Πρεβολαράκη διεκδικεί εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, οι οποίοι θα είναι οι τελευταίοι της, όπως ανακοίνωσε σε εκπομπή της ΕΡΤ.

Η κορυφαία παλαίστρια της χώρας ψάχνει την τέταρτη συμμετοχή της στο κορυφαίο αθλητικό τουρνουά στα προολυμπιακά της Ευρώπης (Απρίλιος στο Αζερμπαϊτζάν) και του κόσμου (Μάιος στην Τουρκία) και αν τα καταφέρει, θα διεκδικήσει το πρώτο ολυμπιακό μετάλλιο.

"Στο Λονδίνο ήμουν αρκετά μικρή σε ηλικία και δεν είχα καταλάβει πόσο δύσκολο ήταν αυτό που είχα καταφέρει με την πρόκρισή μου. Ήμουν άπειρη σε αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ήταν μια μεγάλη εμπειρία για μένα και μου έδωσε κίνητρο να συνεχίσω στους επόμενους με κάποιον στόχο. Στο Ρίο είχα κάνει μια νίκη, μετά δεν κατάφερα να συνεχίσω. Έβαλα πλώρη για τους επόμενους που ήταν στο Τόκιο. Ήλπιζα εκεί να καταφέρω κάτι και να αποσυρθώ από το Τόκιο. Δεν τα κατάφερα, οπότε συνεχίζω και στο Παρίσι, αλλά έχω αποφασίσει πως είτε καταφέρω είτε όχι κάτι, αυτοί θα είναι οι τελευταίοι Αγώνες μου", δήλωσε μεταξύ άλλων.

TAGS ΜΑΡΙΑ ΠΡΕΒΟΛΑΡΑΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ