ΠΑΛΗ

Χάλκινο η Πρεβολάρακη στην Πολωνία

Η Μαρία Πρεβολαράκη κατά την απονομή του χάλκινου μεταλλίου στην Πολωνία
Η Μαρία Πρεβολαράκη κατά την απονομή του χάλκινου μεταλλίου ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΛΗΣ

Με το χάλκινο μετάλλιο επιστρέφει το Σάββατο η Μαρία Πρεβολαράκη από την Πολωνία, όπου συμμετείχε στο διεθνές τουρνουά στην κατηγορία των 53κ. και απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι βρίσκεται ανάμεσα στις καλύτερες αθλήτριες του κόσμου.

Αυτός ο αγώνας ήταν ο πρώτος μετά την καραντίνα του Μαρτίου και η Πρεβολαράκη έδειξε ότι είναι έτοιμη για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα πάλης του Δεκεμβρίου.

Στον μικρό τελικό η Πρεβολαράκη επικράτησε με 2-0 της Γιετγκίλ από την Τουρκία. Πήρε τη νίκη και ταυτόχρονα το χάλκινο μετάλλιο.

"Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για τις εμφανίσεις της Μαρίας στην Πολωνία. Εδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, ενόψει του Παγκοσμίου πρωταθλήματος. Πάλεψε καλά και συνεχίζει να δείχνει τη μεγάλη της θέληση. Ελπίζω να γίνει το Παγκόσμιο πρωτάθλημα και να μπορέσουμε ξανά α διεκδικήσουμε ένα μετάλλιο", τόνισε αρχικά ο ομοσπονδιακός προπονητής, Μόησεν Παριγέι, και στη συνέχεια μίλησε:

Για τη διοργάνωση: "Το τουρνουά της Πολωνίας ήταν πολύ ιδιαίτερο. Είχε σπουδαίες αθλήτριες, αλλά ήταν κάτι πρωτόγνωρο για όλους μας. Είναι η πρώτη φορά λόγω του κορονοϊού που είχαμε τόσο καιρό να δώσουμε επίσημα ματς. Αυτή η εμπειρία ήταν πρωτόγνωρη και φυσικά δεν μπορούσε κανείς να πει σε τι κατάσταση θα ήταν η Μαρία. Γιατί είναι διαφορετικά στην προπόνηση και διαφορετικά στους αγώνες. Ευτυχώς πάλεψε καλά"

Για το νέο lockdown: "Εμείς γυρίζουμε το Σάββατο και θα πρέπει να προσαρμοστούμε στις νέες οδηγίες, καθώς έχουμε νέο lock down. Καλό θα ήταν όλοι να ακούσουμε τους επιστήμονες, προκειμένου να μην αυξηθούν τα κρούσματα. Η υγεία είναι πάνω από όλους και σ' αυτή την εποχή θα πρέπει να παλέψουμε όλοι για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Μετά την απόφαση για lockdown οι αθλητές της ελληνορωμαϊκής δεν θα αγωνιστούν στο τουρνουά, εκτός από τον Λέων Κεσίδη, ο οποίος μένει μόνιμα στην Σουηδία και δεν έχει πρόβλημα μετακίνησης".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ