ΠΑΛΗ

Πέθανε η 36χρονη Αυστραλή παλαίστρια, Κρίστεν Μίτσελ

Πέθανε η 36χρονη Αυστραλή παλαίστρια, Κρίστεν Μίτσελ
PRINT SCREEN

Η 36χρονη Αυστραλή Κρίστεν Μίτσελ, μια εκ των κορυφαίων αθλητριών wrestilng της χώρας άφησε την τελευταία της πνοή κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Η είδηση του θανάτου της Αυστραλής παλαίστριας, Κρίστεν Μίτσελ σόκαρε τη χώρα, καθώς άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 36 ετών, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστά τα αίτια που έχασε τη ζωή της. Την είδηση γνωστοποίησε η ομοσπονδία της Αυστραλιανής πάλης.

"Η ομοσπονδία της Αυστραλιανής Πάλης είναι λυπημένη από την απώλεια της Kristen Mitchell, γνωστή και ως Miami.

Η εντύπωση που άφησε στον χώρο της πάλης, τόσο από τη δουλειά της στο ρινγκ όσο και από το παρασκήνιο για το μέλλον του αθλήματος είναι ανυπολόγιστη και θα λείψει βαθιά σε όλους όσους είχαν ποτέ το προνόμιο να τη γνωρίσουν και να συνεργαστούν μαζί της.

Η ευγενική της καρδιά και η ζωηρή θετική της συμπεριφορά είναι αυτά για τα οποία θα τη θυμόμαστε όλοι μας και ο κόσμος είναι λιγότερο φωτεινός σήμερα εξαιτίας αυτής της απώλειας.

Τα συλλυπητήριά μας σε όλη την οικογένεια και τους φίλους της κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Αναπαύσου εν ειρήνη Kirsten και σε ευχαριστούμε για όλα όσα ήσουν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ