ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες - πάλη: Πρεβολαράκη και Πιλίδης αναχώρησαν για Τόκιο

Η Μαρία Πρεβολαράκη και ο Γιώργος Πιλίδης κατά την αναχώρησή τους για το Τόκιο όπου θα συμμετάσχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2020 | Σάββατο 31 Ιουλίου 2021
Η Μαρία Πρεβολαράκη και ο Γιώργος Πιλίδης κατά την αναχώρησή τους για το Τόκιο όπου θα συμμετάσχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2020 | Σάββατο 31 Ιουλίου 2021 EUROKINISSI SPORTS

Η Μαρία Πρεβολαράκη και ο Γιώργος Πιλίδης αναχώρησαν για το Τόκιο όπου θα λάβουν μέρος στο τουρνουά πάλης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η Μαρία Πρεβολαράκη και ο Γιώργος Πιλίδης αναχώρησαν για το Τόκιο το μεσημέρι του Σαββάτου, ώστε να πάρουν μέρος στο τουρνουά πάλης των Ολυμπιακών Αγώνων 2020.

Η Πρεβολαράκη ταξιδεύει στους τρίτους Αγώνες της καριέρας της, στοχεύοντας σε μετάλλιο ύστερα από το χρυσό που κατέκτησε στο περσινό Παγκόσμιο Κύπελλο του Βελιγραδίου. Η 29χρονη πρωταθλήτρια αγωνίζεται στα 53κ. της ελευθέρας πάλης, αρχίζοντας τις προσπάθειές της την Πέμπτη.

Ο Πιλίδης είναι μόνο 21 ετών και γι' αυτό ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στο κορυφαίο ραντεβού του αθλητισμού. Αγωνίζεται στα 65κ. της ελευθέρας και οι υποχρεώσεις του αρχίζουν στη φάση των 16 την Παρασκευή.

Η Ελλάδα έχει δύο εκπροσώπους στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση έπειτα από πολλά χρόνια. Μαζί με τους δύο παλαιστές, αναχώρησαν και οι προπονητές Μόισεν Παριάι (ο οποίος είχε τα γενέθλιά του) και Χαράλαμπος Χαβουζίδης.

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΤΟΚΙΟ 2020 ΜΑΡΙΑ ΠΡΕΒΟΛΑΡΑΚΗ ΓΙΩΡΙΚΑΣ ΠΙΛΙΔΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ