ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες - πάλη: Πρεβολαράκη και Πιλίδης επέστρεψαν στην Αθήνα

Η άφιξη της Μαρίας Πρεβολαράκη και του Γιώργου Πιλίδη στην Ελλάδα, έπειτα από τις προσπάθειές τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2020 | Κυριακή 8 Αυγούστου 2021
Η άφιξη της Μαρίας Πρεβολαράκη και του Γιώργου Πιλίδη στην Ελλάδα, έπειτα από τις προσπάθειές τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2020 | Κυριακή 8 Αυγούστου 2021 ΕΛΟΠ

Στην Ελλάδα επέστρεψαν το βράδυ της Κυριακής οι Μαρία Πρεβολαράκη και Γιώργος Πιλίδης, που έκαναν την προσπάθειά τους στην πάλη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Στην Αθήνα έφτασαν το βράδυ της Κυριακής η Μαρία Πρεβολαράκη και ο Γιώργος Πιλίδης. Οι δύο Ελληνες πρωταθλητές της πάλης συμμετείχαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο στην κατηγορία των 53κ. και 65κ. αντίστοιχα.

Εκ μέρους της ομοσπονδίας, βρέθηκαν στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" ο αναπληρωτής πρόεδρος Δημήτρης Τραμπάκουλας και ο γενικός γραμματέας Γιώργος Λαβασίδης. Στο αεροδρόμιο βρέθηκε επίσης ο ολυμπιονίκης Κωνσταντίνος Θάνος.

"Υποδεχθήκαμε τη Μαρία Πρεβολαράκη και τον Γιώργο Πιλίδη που αγωνίστηκαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Είναι καθήκον μας να είμαστε πάντα δίπλα στους αθλητές μας τόσο στις νίκες, όσο και στις ήττες. Θα είμαστε στο πλευρό τους με όλες μας τις δυνάμεις και θα συνεχίζουμε να τους στηρίζουμε", τόνισε ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΛΟΠ.

Η επόμενη ημέρα βρίσκει τους δύο πρωταθλητές έτοιμους για διακοπές και αμέσως μετά, σε συνεργασία με την ομοσπονδία, θα δημιουργηθεί το πλάνο για τις ερχόμενες διοργανώσεις με απώτερο στόχο τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι το 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΚΙΟ 2020 Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΜΑΡΙΑ ΠΡΕΒΟΛΑΡΑΚΗ ΓΙΩΡΙΚΑΣ ΠΙΛΙΔΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ