ΓΙΩΡΙΚΑΣ ΠΙΛΙΔΗΣ

Γιωρίκας Πιλίδης: Χαμός στον αέρα, ξέσπασε σε κλάματα - "Γελάς; Δεν ντρέπεσαι;"

Γιωρίκας Πιλίδης: Χαμός στον αέρα, ξέσπασε σε κλάματα - "Γελάς; Δεν ντρέπεσαι;"

Ο Γιωρίκας Πιλίδης έγινε έξαλλος με τον αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας Πάλης στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής. Οι ύβρεις και η διένεξη για τις 150.000 ευρώ.

Εκτός εαυτού βγήκε το μεσημέρι της Κυριακής ο Γιωρίκας Πιλίδης, στο πλατό του "Τι Λες Τώρα", κατά τη διάρκεια έντασης που δημιουργήθηκε, για το θέμα που έχει προκύψει σχετικά με τον αποκλεισμό του από τους Μεσογειακούς αγώνες.

Εκτός από τον Γιωρίκα Πιλίδη, στον αέρα της εκπομπής βγήκαν ο νομικός σύμβουλος της Ομοσπονδίας Πάλης, ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας, αλλά και η δικηγόρος του αθλητή.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ο Γιωρίκας Πιλίδης έγινε έξαλλος με τον αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας, καθώς θεώρησε πως ο δεύτερος λέει ανακρίβειες ψέματα.

«Μας λέει ψέματα μπροστά στα μούτρα μας. Δεν μπορώ να το βλέπω αυτό το πράγμα, σας παρακαλώ. Αφήστε με να φύγω. Δεν με στέλνουν στους αγώνες και θα βγει αυτός να μου πει κάτι; Βγαίνει και μου λέει ότι είχα γιατρό; Πότε είχα γιατρό; Ψεύτη! Να μας πει ποιος έφαγε τις 150.000 ευρώ. Γελάς; Γελάς κιόλας. Δεν ντρέπεσαι ρε ξεφτίλα; Δεν μπορώ άλλο.. Καραγκιόζηδες!».

Μάλιστα, χρειάστηκε η παρέμβαση της Κατερίνας Καραβάτου, η οποία σηκώθηκε από τη θέση της και πήγε δίπλα του για να τον κάνει να αισθανθεί καλύτερα.

TAGS ΓΙΩΡΙΚΑΣ ΠΙΛΙΔΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ