ΓΙΩΡΙΚΑΣ ΠΙΛΙΔΗΣ

Γιώργος Πιλίδης: Ένταση On Air με τον πρώην Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Πάλης, Κώστα Θάνο

Ο Γιώργος Πιλίδης με το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα
Ο Γιώργος Πιλίδης με το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Πιλίδης κατηγόρησε ευθέως τον πρώην Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Πάλης, Κώστα Θάνο, ότι εξακολουθεί να έχει ρόλο στις αποφάσεις και ότι αυτός κατεύθυνε την δική του αποπομπή - αλλά και άλλων παλαιστών - από τους Μεσογειακούς Αγώνες, κάτι που οδήγησε σε ένταση On Air σε εκπομπή.

Ο Γιώργος Πιλίδης ξέσπασε σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή "Super Κατερίνα", κατηγορώντας ευθέως τον πρώην Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Πάλης, Κώστα Θάνο, ότι εξακολουθεί να έχει ενεργό ρόλο και λόγο στις αποφάσεις.

Ο Έλληνας πρωταθλητής - και πρώην παίκτης του Survivor - ανέφερε ότι πολλοί παλαιστές απείχαν από το τελευταίο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την κατάσταση στην Ομοσπονδία, με αποτέλεσμα να τεθούν όλοι εκτός Μεσογειακών Αγώνων.

"Μου κάνουν πόλεμο, αλλά όχι μόνο σε εμένα και σε άλλους αθλητές" ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πιλίδης. Λίγο αργότερα ο Κώστας Θάνος έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή και υποστήριξε ότι δεν ισχύουν οι σχετικές καταγγελίες, παρά ότι ο ίδιος έχει απλώς συμβουλευτικό ρόλο και δεν έχει λόγο στις αποφάσεις, κάτι που οδήγησε σε ένταση ανάμεσα στους δύο άνδρες.

Δείτε το σημείο που ο Γιώργος Πιλίδης καταγγέλει τον πρώην Πρόεδρο της Ομοσπονδίας:

Δείτε την στιγμή της έντασης:

TAGS ΓΙΩΡΙΚΑΣ ΠΙΛΙΔΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ