ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Αγωνία για Παπανικολάου

Ολυμπιακός: Αγωνία για Παπανικολάου

Ο άσος του Ολυμπιακού, Κώστας Παπανικολάου, προσγειώθηκε άτσαλα στο παρκέ, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει κουτσαίνοντας για τον πάγκο από το ματς με την ΤΣΚΚΑ.

Με κακούς οιωνούς ξεκίνησε το ματς του Ολυμπιακού στη Μόσχα ( LIVE η εξέλιξή του αγώνα από το Sport24.gr), αφού ο Κώστας Παπανικολάου τραυματίστηκε στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα.

Συγκεκριμένα, στο 8', σε μία τρανζίσιον επίθεση της ΤΣΣΚΑ και στην προσπάθειά του να κόψει την πάσα, ο φόργουορντ των "ερυθρολεύκων" προσγειώθηκε άτσαλα πατώντας άσχημα το πόδι του στο παρκέ. Με τον Κεστούτις Κεμζούρα να καλεί τάιμ άουτ μετά την ολοκλήρωση του τρανζίσιον της ρωσικής ομάδας, ο Κώστας Παπανικολάου κατευθύνθηκε εσπευσμένα και κουτσαίνοντας προς τον πάγκο, κάνοντας χαρακτηριστικές εκφράσεις που πρόδιδαν ότι πονούσε.

Το ιατρικό επιτελείο, του έδεσε το γόνατο και του έβαλε πάγο, με τον έμπειρο φόργουορντ να δείχνει απογοητευμένος από τον τραυματισμό. Η ακριβής εκτίμηση του τραυματισμού του δεν είναι γνωστή για την ώρα και στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο επικρατεί αγωνία για τη σοβαρότητά της.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ