ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μανέ σε Σισέ: "Το επόμενο καλοκαίρι στον Ολυμπιακό…"

Μανέ σε Σισέ: "Το επόμενο καλοκαίρι στον Ολυμπιακό…"

Όλα τα λεφτά ο διάλογος του Σισέ με τον Σαντιό Μανέ στο instagram με τον αμυντικό του Ολυμπιακού να του ζητάει να έρθει στους "ερυθρόλευκους" και τον επιθετικό της Λίβερπουλ να λέει το... ναι.

Όπως συνηθίζει αυτές τις ημέρες, ο Παπ Αμπού Σισέ, έκανε ένα live στο λογαριασμό του στο Instagram. Εκεί όπου το διασκεδάζει με τον κόσμο, διαβάζει τα μηνύματα των συμπαικτών του και γίνεται ένας… χαμός. Μέχρι και τον μάγειρα έκανε, ενώ χορεύει, τραγουδάει, προσπαθεί να περάσει και αυτός τις ώρες του στο σπίτι.

Μόνο που το βράδυ της Τρίτης, στο live που έκανε, προστέθηκε και ο Μανέ της Λίβερπουλ! Θυμίζουμε πως ο άσος της ομάδας του Κλοπ, είχε ανεβάσει το γκολ του Σισέ επί της Άρσεναλ στο δικό του λογαριασμό.

Αυτή τη φορά, όμως, απολαυστικός ήταν ο διάλογός του. Πολλοί έγραφαν στον Μανέ να έρθει στον Ολυμπιακό, το ίδιο του είπε και ο Σισέ με τον Μανέ να του απαντά: «Το επόμενο καλοκαίρι θα έρθω στον Ολυμπιακό. Μόλις έρθεις εσύ στη Λίβερπουλ, εγώ θα έρθω εκεί…».

Μάλιστα ανάμεσα σε όσους παρακολούθησαν το live ήταν και ο Βασίλης Τοροσίδης ο οποίος και γέλαγε με όσα συζητούσαν Σισέ και Μανέα.

Οι δυό τους διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις, ενώ στην κουβέντα συμμετείχε και ο Μπα… Από τις ωραίες στιγμές, με τον Μανέ σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, να είναι στο στόχαστρο της Ρεάλ Μαδρίτης.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ