OPINIONS

Ελ Αραμπί: "Αποδείξαμε ότι μπορούμε την πρόκριση στην Αγγλία"

Ελ Αραμπί: "Αποδείξαμε ότι μπορούμε την πρόκριση στην Αγγλία"

Ο σκόρερ του Ολυμπιακού στην ισοπαλία (1-1) με τη Γουλβς, Γιουσέφ Ελ Αραμπί τόνισε ότι οι ερυθρόλευκοι απέδειξαν πως μπορούν να πάρουν την πρόκριση στην Αγγλία, όπου θα πάνε με αυτοπεποίθηση για τη νίκη.

Η εμφάνιση στο Καραϊσκάκη κόντρα στη Γουλβς, αλλά και ο τρόπος με τον οποίο προκρίθηκαν απέναντι στην Άρσεναλ "οπλίζει" με αυτοπεποίθηση τους παίκτες του Ολυμπιακού ενόψει της ρεβάνς στην Αγγλία, κάτι που φάνηκε και από τα λόγια του Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Ο επιθετικός και σκόρερ των ερυθρολεύκων εμφανίστηκε αισιόδοξος στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην απουσία των φιλάθλων από τις εξέδρες και την κατάσταση που έχει θολώσει το μέλλον της διοργάνωσης: "Έχουμε αποδείξει πως μπορούμε να κάνουμε πολύ καλά πράγματα. Η ομάδα αυτή μπορεί να πάει πολύ μακριά. Τα πράγματα γενικά δεν πηγαίνουν καλά στον κόσμο, είναι περίεργα και ελπίζουμε να καλυτερεύσουν και να συνεχίσουμε να παίζουμε. Ελπίζουμε να βελτιωθούμε. Θέλουμε να ξαναπαίξουμε και να συνεχίσουμε να παλεύουμε γιατί έχουμε φιλοδοξίες και μπορούμε να πάμε ακόμα καλύτερα.

Αποδείξαμε και κόντρα στην Άρσεναλ ότι μπορούμε να πάρουμε τη νίκη και να προκριθούμε. Ελπίζουμε να παίξουμε, κρίμα που δεν θα έχουμε κόσμο στο πλευρό μας. Σήμερα αν είχαμε τον κόσμο στο πλευρό μας και όλα ήταν φυσιολογικά θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Φυσικά και πιστεύω ότι μπορούμε να προκριθούμε στην Αγγλία. Το ματς θα είναι δύσκολο, δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα, δεν θα έχουμε τους φιλάθλους μας, όμως έχουμε αυτοπεποίθηση και μπορούμε να κάνουμε πολύ ωραία πράγματα".

Δείτε τις δηλώσεις του Ελ Αραμπί:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ