OPINIONS

Το Sport24.gr σας στέλνει στη φιέστα της Ελπίς Χορτερού!

Το Sport24.gr σας στέλνει στη φιέστα της Ελπίς Χορτερού!

Το αληθινό ποδόσφαιρο γιορτάζει στο Χορτερό το Σάββατο (7/5) στις 5 το απόγευμα και το Sport24.gr σας στέλνει δωρεάν να παρακολουθήσετε τον τελευταίο αγώνα της Ελπίς Χορτερού και την φιέστα που θα ακολουθήσει με καλεσμένους... αρνιά, μπριζόλες, σουβλάκια και λουκάνικα! Αφήστε το δικό σας σχόλιο για την ομαδάρα!

Έτος 2011. Στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου κυριαρχεί η βία, τα επεισόδια, οι καταγγελίες για στημένα παιχνίδια, οι κασέτες, τα πλαστά στοιχεία, τα χρέη. Οι εικόνες ντροπής που παρακολουθούμε κάθε τρεις και λίγο, κάνουν τον γύρω του κόσμου παρουσιάζοντας ένα τέρας στο οποίο κανείς δεν αντιστέκεται.

Κανείς; Και όμως υπάρχει μια κουκίδα στο χάρτη, υπάρχει ένα μικρό... γαλατικό χωριό το οποίο αντιστέκεται σθεναρά σε αυτό το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μία ομάδα η οποία αποθεώνει το άθλημα σε κάθε της αγώνα. Κυρίες, κύριοι και μικρά παιδιά... καλώς ήρθατε στον μαγικό κόσμο της Ελπίς Χορτερού!

Είστε έτοιμοι για μία αξέχαστη φιέστα; Θέλετε να ζήσετε μία αληθινή ποδοσφαιρική εμπειρία; Ξεχάστε αυτά που ξέρατε και ελάτε στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς που δίνει η Ελπίς Χορτερού τ ο Σάββατο 7 Μαΐου 2011 στις 17:00.

  • Γιατί στην Supeleague καίνε καθίσματα ενώ στο Χορτερό καίνε κάρβουνα για να βάλουν στη συνέχεια μπριζόλες, λουκάνικα και άλλα καλούδια πάνω στις σχάρες!
  • Γιατί στην Supeleague οι οπαδοί κυνηγάνε τους αντίπαλους παίκτες για να τους χτυπήσουν ενώ στο Χορτερό για να τους κεράσουν μπίρες και κρασί!
  • Γιατί στην Supeleague οι φίλαθλοι πετάνε καπνογόνα και φωτοβολίδες ενώ στο Χορτερό πετάνε χαρτοπετσέτες στον διαιτητή την ώρα που χορεύει ζεϊμπεκιές.
  • Γιατί στην Supeleague ακούγονται βωμολοχίες ενώ στο Χορτερό ακούγονται κλαρίνα και τσιφτετέλια!


The Magali Party!

Το Sport24.gr σας στέλνει στη φιέστα της Ελπίς Χορτερού!

Έφτασε λοιπόν η ώρα για να καεί το πελεκούδι στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς. Ηρθε η στιγμή για την μεγάλη φιέστα που θα γίνει μετά το ματς ανάμεσα στο Χορτερό και το Δασοχώρι. Ελάτε να γιορτάσετε την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία.

Με μία μικρή σημείωση: Η ομάδα δεν έχει σωθεί κάτι που θα γίνει μόνο αν νικήσει το Δασοχώρι! Αλλά ακόμα και να μην συμβεί, η φιέστα θα γίνει καθώς στο Χορτερό ανυπομονούν να γιορτάσουν τις νίκες, τις ήττες και τις... μάσες!!!

Πλούσιο φαγοπότι στο οποίο είστε καλεσμένοι!

Δεν είναι τυχαίο ότι οι guest starts αυτής της γιορτής θα είναι αρνιά, μπριζόλες, σουβλάκια και λουκάνικα τα οποία μετά το τέλος του αγώνα θα κάνουν την... καυτή τους εμφάνιση. Ένα πλούσιο φαγοπότι το οποίο θα το προσφέρει η Ελπίς Χορτερού!

Όμως guest stars θα είστε και εσείς καθώς μπορείτε να μεταβείτε στο όμορφο Χορτερό απολαμβάνοντας την ζεστή φιλοξενία των κατοίκων του. Ο καιρός θα είναι ηλιόλουστος και μπορείτε να συνδυάσετε τη φιέστα με ένα Σαββατοκύριακο στην ευρύτερη περιοχή.

Για όσους λοιπόν θέλουν να περάσουν εκεί το weekend, μπορούν να μείνουν στα ξενοδοχεία Hotel Olympic και Hotel Αγνάντιο του Σιδηροκάστρου το οποίο βρίσκεται δίπλα στο Χορτερό.

Το Sport24.gr σας στέλνει στην φιέστα!


Το Sport24.gr ως υπερήφανος χορηγός της Ελπίς Χορτερού γεμίζει ένα πούλμαν δωρεάν και στέλνει αυθημερόν στο Χορτερό ποδοσφαιρόφιλους, μα πάνω από όλα άτομα που θέλουν να περάσουν καλά με τραγούδι, φαγητό και καλή παρέα. Εσάς!

Πως θα γίνει αυτό; Απλά συμπληρώστε τα ονόματα σας στην παρακάτω λίστα!

Οι 50 πρώτοι που θα το κάνετε, κερδίζετε μία θέση στο πούλμαν που θα ξεκινήσει από τον Λευκό Πύργο στις 14:30 το Σάββατο (7/5) με την αναχώρηση για την επιστροφή στη Θεσσαλονίκη να είναι προγραμματισμένη στις 20:30.

Συμπληρώστε το όνομα σας και... καλές μάσες!

* Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας μόνο αν είστε 100% σίγουροι πως θα μπορέσετε να παρευρεθείτε

* Σε περίπτωση που είστε μέσα στους 50 πρώτους και δεν μπορείτε να ακολουθήσετε την εκδρομή ενημερώστε μας εγκαίρως στο [email protected]

* Αν θέλετε να φέρετε και την παρέα σας μαζί, απλά πείτε τους να συμπληρώσουν κι εκείνοι τα στοιχεία τους στη φόρμα εγγραφής

* 20 θέσεις έχουν ήδη συμπληρωθεί! Ενημερώστε φίλους & γνωστούς και δηλώστε συμμετοχή! (Οι συμμετέχοντες θα ειδοποιηθούν με email)

Το πρόγραμμα

Το πούλμαν θα ξεκινήσει στις 14:30 από τον Λευκό Πύργο, μπροστά στο Βασιλικό Θέατρο, και θα έχει μπροστά του μια πινακίδα με την ένδειξη SPORT 24.

Εταιρεία: Zorpidis Tours

Αριθμός πούλμαν: ΝΗΖ 6501

Η επιστροφή από το Χορτερό είναι στις 21:30 διότι θ' ακολουθήσει πλούσια φιέστα

Τα σχόλια είναι στη διάθεση σας για να ενθαρρύνετε την ομαδάρα και να μας γράψετε αν θα πάτε ή όχι και με ποιό τρόπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ