OPINIONS

Το δίλημμα του Μίτσελ και η Λεωφόρος

Το δίλημμα του Μίτσελ και η Λεωφόρος
INTIME SPORTS

Ο Στέφανος Λεμονίδης γράφει για τον πονοκέφαλο του Μίτσελ να καταλήξει στην ιδανική ενδεκάδα στο ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Σιγά-σιγά γεμίζει το Ρέντη και ο Μίτσελ πρέπει να κάνει... μαγικά για να βγάλει την ενδεκάδα για το ματς με την Ξάνθη και την πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ με την Παρί Σεν Ζερμέν, αφού οι δυο νεοαποκτηθέντες παίκτες N Ντιγκα, Γιαταμπαρέ, θεωρούνται απαραίτητοι για τον αγώνα με τη γαλλική ομάδα.

Το πρόβλημα του Ολυμπιακού είναι το μοντάρισμα της ομάδας, αφού το πλούσιο ρόστερ προσφέρεται για πολλές διαφορετικές ενδεκάδες και για ροτέισον στη διάρκεια του πρωταθλήματος, αν και στο ματς με τη Παρί Σεν Ζερμέν πρέπει να παίξουν οι καλύτεροι, αλλά δεν ξέρουμε προς το παρόν ποιοί είναι οι καλύτεροι.

Τον Ν Ντιγκά ο Ισπανός προπονητής, τον είδε για πρώτη φορά στην προπόνηση της Τρίτης και τον Γιαταμπαρέ θα τον δει ιδίοις όμμασι την Πέμπτη.Υπάρχει η άποψη ότι ο Ν Ντιγκά είναι ο μοναδικός καθαρόαιμος αμυντικός χαφ, οπότε κερδίζει τη θέση στην ενδεκάδα και σε συνδυασμό με το ότι έχει παίξει αντίπαλος της Παρί Σεν Ζερμέν αρκετές φορές ,όπως και ο Γιαταμπαρέ, τότε αυτόματα θα πάρουν και οι δυο τη φανέλα του βασικού.

Κάτι ανάλογο έγινε και με τον Μπονγκ, που ήρθε στην Ελλάδα και χωρίς καλά-καλά να ξέρει τα ονόματα των συμπαικτών του, έπαιξε με τον Ατρόμητο και διακρίθηκε.

Άλλο βέβαια Super League και άλλο Champions League. Λογικά θα τους βάλει και τους δυο στο ματς του Σαββάτου με την Ξάνθη και ανάλογα θα κρίνει, ενώ όσον αφορά την υπόλοιπη ενδεκάδα, θα βασιστεί σε Ρομπέρτο, Σαλίνας, Μπονγκ, Μανωλά, Σιόβα, αν και οι τρεις από τους πέντε θα πάνε την Πέμπτη στο Ρέντη, ενώ για την επίθεση προβάδισμα έχουν οι Σαβιόλα, Βαις, Κάμπελ που είναι ταχύτατοι και τους ταιριάζει περισσότερο το Τσάμπιονς Λιγκ, όπου ο Ολυμπιακός λογικά θα παίξει με αντεπιθέσεις και όχι απέναντι σε κλειστές άμυνες.

Υπάρχει όμως και ο φορμαρισμένος Μήτρογλου


Όσο για τον χώρο του κέντρου, ο Μίτσελ δείχνει να εμπιστεύεται τους Μανιάτη, Σάμαρη, αλλά με δεδομένο τον ερχομό των Γιαταμπαρέ, Ν Ντιγκά κάποιος πρέπει να μείνει έξω, ενώ υπάρχουν οι Ντομίνγκες, Φουστέρ, με τον δεύτερο να είναι πολυεργαλείο.Ευχάριστους μπελάδες έχει λοιπόν ο Μίτσελ, χάρη στο πλούσιο ρόστερ, αλλά θα γνωρίζει περισσότερα και θα είναι πιο έτοιμος για το επόμενο ματς με την 'Αντερλεχτ στις Βρυξέλλες.

Τώρα πρέπει να μη χάσει από την Παρί, ενώ όσον αφορά το βεβαρυμένο πρόγραμμα του Νοεμβρίου, υπάρχει σκέψη ανάμεσα στα δυο ματς με την Μπενφίκα και τον ΠΑΟΚ, στις 2 Νοεμβρίου με τον Παναθηναϊκό, να παίξει η δεύτερη ομάδα στη Λεωφόρο...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ