OPINIONS

Τα κορυφαία deal της ιστορίας...

Τα κορυφαία deal της ιστορίας...

Ο Στέφανος Λεμονίδης γράφει για τη νέα τεσσάρα του Ολυμπιακού και υπογραμμίζει ότι όλα ξεκίνησαν το καλοκαίρι με τις πιο επιτυχημένες μεταγραφές των τελευταίων ετών

Θυμόσαστε τον περσινό τελικό Κυπέλλου, Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης στο ΟΑΚΑ; Ε, καμία σχέση με το αποψινό ματς, παρότι η ομάδα του Πειραιά έπαιξε χωρίς 7 βασικούς και τηςαρκούσε ένα σκορ με 2 γκολ διαφορά.

Με σβηστές μηχανές κέρδισεο Ολυμπιακός, αν και στην αρχική ενδεκάδα δεν υπήρχαν οι βασικοί Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σάμαρης, Φουστέρ, Μήτρογλου, Παπαδόπουλος, Σαβιόλα, γιατί το ρόστερ είναι πλούσιο και ασυναγώνιστο.

Με την 5η ομάδα του πρωταθλήματος , που θα παίξει στα πλέι οφ για τα προκριματικά του Τσάμπιος Λιγκ, περιμέναμε μεγαλύτερη αντίσταση, λίγο σασπένς και μια αξιοπρεπή εμφάνιση από τον περσινό φιναλισ του Κυπέλλου.

Κι όμως ο Ολυμπιακός απλούστευσε τα πράγματα,γιατί έχει σαφώς πολύ καλύτερη ομάδα απο πέρυσι και αναπληρωματικούς που θα ήταν αναντικατάστατοι και βασικοί σε όλους τους αντιπάλους του.

Έκανε τα καλύτερα deal

Με απλές κινήσεις, οι Βάις, Ντομίνγκες, Χολέμπας, Κάμπελ έκαναν ό,τι ήθελαν την αντίπαλη άμυνα και χωρίς ιδιαίτερο κόπο πέτυχαν4 γκολ. Τους διευκόλυνε βέβαια και η ανόητη ενέργεια του Μπαράλες , που άφησε την ομάδατου με αριθμητικό μειονέκτημα στο "Καραϊσκάκη", κι αυτό πληρώνεται ακριβά.

Βέβαια για μια ακόμη φορά δεν είχε πολύ κόσμο στον Πειραιά, αλλά η απουσία αξιόλογου αντιπάλουστην Ελλάδα, σε συνδυασμό με την έλλειψη χρημάτων, έχουν ως αποτέλεσμα τις άδειες εξέδρες.

Είναι ξεκάθαρο πλέον,ότι ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι έκανε τα καλύτεραdealτων τελευταίων χρόνων,με πολλές και σωστές αγοροπωλησίεςκαι ουδείς αντιλαμβάνεται την απουσία βασικών παικτών και ιδιαίτερα του σούπερ σκόρερ Κώστα Μήτρογλου.

Από τότε που τραυματίσθηκε, ο Ολυμπιακός δύσκολα πέφτει κάτω από τα τρία γκολ...Κι όλα αυτά με το αναγκαίο ξεσκαρτάρισμα, αφού σαφώς περίσσευαν οι Γιαταμπαρέ, Μεντζανί , ενώ ο Μιγκέλ Τόρες ίσως ήταν η μεγαλύτερη αστοχία του καλοκαιριού, από ιατρικής βεβαίως πλευράς.

Iκανοποιητικό και το ντεμπούτο του Πελέ με δυο έξυπνες κάθετες πάσες και σωστές τοποθετήσεις, θα διεκδικήσει κι αυτός θέση στην ενδεκάδα και θα μεγαλώσει το πρόβλημα του Μίτσελ, που θα έχει ακόμη μια λύση στη μεσαία γραμμή.

Όλα καλά στον Ολυμπιακό, με τον Μοδέστο να επισκέπτεται με την πρώτη ευκαιρία το "Καραισκάκης" και μοναδική παραφωνία τα τρία καπνογόνα που άναψαν οι ανεγκέφαλοι δέκα λεπτά πριν από τη λήξη του αγώνα, κάνοντας δύσκολη την αναπνοή παικτών καιθεατών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ