OPINIONS

Οι άλλοι "Μήτρογλου" και ο Πελέ

Οι άλλοι "Μήτρογλου" και ο Πελέ

Ο Στέφανος Λεμονίδης γράφει για τους τέσσερις "Μήτρογλου" που βρήκε ο Ολυμπιακός, μετά τον Κώστα, την μεταγραφή του Πελέ και τη σειρά προτιμήσεων στην κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ

Hαπουσία ενός παίκτη του βεληνεκούς και της φόρμας του Κώστα Μήτρογλου, θα έβγαζε εκτός τροχιάς οποιαδήποτε ομάδα, όχι όμως και τον Ολυμπιακό, αφού οι ...επίγονοι του σούπερ σκόρερ πέτυχαν 10 γκολ,και χωρίς μεγάλη δυσκολία τονκράτησαν αήττητο στο πρωτάθλημα και τον έστειλαν στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου επιθυμούν να κληρωθούν κατά σειρά με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι, Ντόρτμουντ.

Πάμε όμως να δούμε τα κατορθώματα ενός "καρέ", που δεν επέτρεψε να φανεί το κενό του Μήτρογλου.

Ο Τσόρι Ντομίνγκες βρήκε χώρο και χρόνο και πέτυχε 4 γκολ, στα ματς με τον Εργοτέλη, τον Αστέρα Τρίπολης,την Άντερλεχτκαιτον Άρη. Δεν είναι και λίγα σε ισάριθμα ματς...

Πιο σπουδαία είναι τα κατορθώματα του Βάις, αφούμετράει 1 γκολ, 3 κερδισμένα πέναλτι, 2 αποβολές, 1 ασίστ και 1δοκάρι. Και δεν έπαιξε μάλιστα σε ολόκληρα ματς, καθώς μπήκεαλλαγή στο παιχνίδι με τον Αστέρα και την Άντερλεχτ και ιδιαίτερα στο δεύτερο έκανε πράγματα και θάματα.

Μίτσελ: Έχουμε βελτιώσει την απόδοσή μας

Και ο Ολαιτάν μετράει επιτυχίες στο ...κενό που άφησε ο Μήτρογλου, καθώς πέτυχε γκολ με τον Εργοτέλη και τον Αστέρα, ενώ μεγαλύτερης σπουδαιότητας κατορθώματα είναι αυτά του Σαβιόλα. Τα δύο γκολ με την Άντερλεχτ εκτόξευσαν τον Ολυμπιακό στο ευρωπαϊκό στερέωμα,ενώ έχει ακόμη μια μικρότερης σημασίας επιτυχία,με τον Πανθρακικό.

Η μεταγραφή του Πελέ ξεκαθαρίζει την Τετάρτη

Δέκα γκολ δεν είναι λίγα και αυτά βλέπει ο Μίτσελ και δεν θέλει να φορτώσει το ρόστερμε άλλους παίκτες, αφού έχει πληθώρα ποδοσφαιριστώνκαι παίκτεςόπως ο Γιαταμπαρέ, ο Εντιγκά, αλλά και ο Μεντζανί κάθονται και βλέπουν. Προσθέστε και τους Μιγκέλ Τόρες, Αβράαμ Παπαδόπουλο που επανέρχονται καιθα καταλάβετε γιατί κολλάει η περίπτωση του Πελέ.

Με τη διευκρίνηση ότι η μεταγραφή του εντυπωσιακού ποδοσφαιριστή του Εργοτέλη, δεν έχει ολοκληρωθεί, να αποκαλύψουμε ότι θα κριθεί την Τετάρτη. Μετά το ματς με τα Γιάννινα λοιπόν,θα πει ο Ισπανός τεχνικός στον Βαγγέλη Μαρινάκη αν θέλει τώρα ή το καλοκαίρι τον Πελέ. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού θα πράξει ανάλογα.

Μη ξεχνάμε και τον Ιμπαγάσα, που παρόλο που έπαιξε μόλις 10 λεπτά στο Χαριλάου, δημιούργησε τρία γκολ και "εξέθεσε"τον προπονητή του, που δεν τον εμπιστεύεται περισσότερο όταν βέβαια ο έμπειρος άσος δεν είναι τραυματίας. Αλλά αυτή την εποχή τι να πεις για τον Μίτσελ; Αν βγει και ισχυρισθείοπροπονητής του Ολυμπιακού ότι... ο ήλιος βγαίνει από τη Δύση, θα το σκεφτείς λίγο για να τον αμφισβητήσεις.

Είναι οι μέρες που ότι λέει και ό,τι κάνει τουβγαίνουν. Γι αυτό όλοι κάνουν τσιμουδιά και στις πιο αυτονόητες αλήθειες

Πηγαίνοντας στην κλήρωση

Και για τηνκλήρωση, όσο κι αν σας φαίνεταιπερίεργο, στον Ολυμπιακό θέλουν κατά σειράτη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την Τσέλσι και τη Ντόρτμουντ. Κι αν για την πρώτη το καταλαβαίνουμε γιατί παραπαίει (όχι βέβαια στην Ευρώπη αλλά) στην Αγγλία, δεν βρίσκουμε λόγους για τη δεύτερη.

Βάις: "Επιμένω, θέλω την Ρεάλ"

Για την τρίτη βέβαια την επιθυμούνοι περισσότεροι φίλαθλοι του Ολυμπιακού. Λίγο η αγωνιστικήπτώση της και ακόμη περισσότερο η περσινή ήττα από την Μαρσέιγ, πουπέταξε έξω από τους "16"τον Ολυμπιακό, την φέρνουν στο νούμερο ένα των προτιμήσεων. Αφήστε που στην ΟΥΕΦΑ την βλέπουμε πλέον με καχυποψία μετά Ντόρτμουντ-Μαρσέιγ 2-3 καιMαρσέιγ-Ντόρτμουντ 1-2!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ