OPINIONS

O τσαμπουκάς στον Κάρολ έδειξε την αλήθεια

O τσαμπουκάς στον Κάρολ έδειξε την αλήθεια
INTIME SPORTS

Ο Στέφανος Λεμονίδης γράφει για τη Λεβάντε που δεν θα φόβιζε τον Ολυμπιακό του Βαλβέρδε, τους παίκτες που δεν έκαναν τίποτα να αλλάξουν τη μοίρα τους και το καθαρό μυαλό που χρειάζεται να έχει ο Μίτσελ.

H φάση, κατά την οποία ο σκόρερ Μάρτινς ήρθε στα χέρια με τον Κάρολ και αμέσως έτρεξαν οι παίκτες της Λεβάντε να τον υπερασπισθούν, ήταν χαρακτηριστική της διάθεσης των παικτών των δυο ομάδων στο "Καραισκάκης".

Από τη μια οι παίκτες της Λεβάντε που έτρωγαν σίδερα και από την άλλη οι παίκτες του Ολυμπιακού, που παρακολουθούσαν απαθείς το κακό να πλησιάζει και δεν έκαναν το παραμικρό να αλλάξουν τη μοίρα τους.

Δεν ταρακουνήθηκαν ακόμη κι όταν οι Ισπανοί πούλησαν τσαμπουκά,και μόνο όταν φώναξε ο κόσμος, έτρεξαν να στηρίξουν τον Κάρολ που κυκλώθηκε αμέσως από 4 και 5 παίκτες της Λεβάντε. Λέμε ότι έφταιγε το γρήγορο γκολ.

Κι αυτό να μην ερχόταν, ίδια θα ήταν η εξέλιξη του παιχνιδιού, αφού ο Ολυμπιακός δεν δημιούργησε ούτε μια ευκαιρία απέναντι σε μια ομάδα που κέρδιζε 4-0 και έκανε καθυστέρηση.

Και στους δυο αγώνες ο αιφνιδιασμός των Ισπανών ήταν απόλυτος. Σκόραραν σχεδόν στο ίδιο χρονικό σημείο, αποδιοργανώνοντας επί της ουσίας τους "ερυθρόλευκους", που άλλα είχαν στο μυαλό τους κι άλλα είδαν στο γήπεδο.

Η Λεβάντε, βέβαια, προκρίθηκε δίκαια, αλλά δεν ήταν η ομάδα που θα φόβιζε ας πούμε τον Ολυμπιακό του Βαλβέρδε, που πίεζε συνέχεια, έκανε ευκαιρίες, πετύχαινε γκολ.

Δεν ξέρει τίποτε ο Μίτσελ...

Θυμηθείτε πως εξελίχθηκαν τα ματς με την Μπενφίκα και την Χέρτα στο Γιουρόπα Λιγκ και θα καταλάβετε.Οι περισσότεροι τα βάζουν με τον Μίτσελ, αλλά πως να κάνει τακτική, όταν δεν γνωρίζει καν την ομάδα του, τον Ολυμπιακό;

Δεν θα σταθούμε στα λάθη του, αφού δεν ξέρει καλά-καλά τους παίκτες του, αλλά στους ίδιους τους παίκτες που δεν έβγαλαν ψυχή, ήταν ξέπνοοι και ανάγκασαν 30.000 κόσμο που αψήφησε ακρίβεια και βροχή να φύγει πικραμένος και προδομένος.

Άλλο χαρακτηριστικό στιγμιότυπο η κούρσα του Κάρολ ως το κέντρο του γηπέδου κι η παρότρυνση προς τον Φέισα να προωθηθεί, αλλά ο Σέρβος δεν είχε δυνάμεις.

Στον Ολυμπιακό πάντως τα βάζουν με τον Ζαρντίμ και όπως έλεγαν χαρακτηριστικά, έπρεπε να τον απολύσουν από τον Οκτώβριο.

Υπομονή είναι η απάντηση, αλλά ποιός έλληνας φίλαθλος έχει υπομονή και πολύ περισσότερο ποιός έλληνας οπαδός; Οι οπαδοί πάνε στο γήπεδο για να επιδοκιμάσουν ή να αποδοκιμάσουν και ο Βαγγέλης Μαρινάκης τάχθηκε στο πλάι τους.

Απομένει τώρα να διαπιστώσουμε πόσο καθαρό μυαλό έχει ο Μίτσελ για να κάνει τις προσθαφαιρέσεις, ασχέτως ηλικίας, αφού ως τώρα αυτό ήταν το βασικό κριτήριο του για τον παραγκωνισμό παικτών. Υπομονή...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ