ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ο Γιοβάνοβιτς πιστεύει στην πρόκριση, αλλά πρέπει να κάνει και τους παίκτες του να πιστέψουν σε αυτή

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς INTIME SPORTS

Ο Ίβαν Γιοβάνοβιτς με κάθε τρόπο μετά τη λήξη του αγώνα με τη Σλάβια και παρά το ανεπιτυχές αποτέλεσμα δεν έκρυψε την πίστη του στην ανατροπή και την πράσινη πρόκριση τόσο στο Fortuna Arena όσο και κατά την επιστροφή των πράσινων από την Πράγα.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς παρά την ήττα του Παναθηναϊκού με 2-0 από τη Σλάβια Πράγας το βράδυ της Πέμπτης (4/8) στη Fortuna Arena πιστεύει στην ανατροπή και πρόκριση του τριφυλλιού στην επόμενη φάση και φρόντισε να το δείξει με το καλημέρα.

Τόσο με τις δηλώσεις του μετά το ματς όπου δεν είπε το παραμικρό για διαιτησία και στάθηκε κυρίως στην εικόνα της ομάδας του.

Εν συνεχεία με το γεγονός πως κράτησε τους ποδοσφαιριστές του στα αποδυτήρια για 10-15 λεπτά και τους μίλησε για το παιχνίδι που είχε προηγηθεί και αναφέρθηκε μόνο σε εκείνα που δεν έγιναν απ' όσα είχε δουλέψει η ομάδα, καθώς και σε όσα μπορούν να γίνουν καλύτερα στη ρεβάνς της Λεωφόρου.

Μάλιστα, ο Σέρβος τεχνικός είχε την ευκαιρία στη συνέντευξη Τύπου να αναφερθεί στη διαιτησία, γιατί του έγινε σχετική ερώτηση, αλλά και πάλι δεν θέλησε να πει τίποτα.

O Παναθηναϊκός πρέπει να κάνει το τέλειο παιχνίδι

Αντίθετα, σε επόμενη ερώτηση για την υπόθεση πρόκριση σημείωσε πως υπάρχουν πιθανότητες, ο ίδιος το πιστεύει, αρκεί ο Παναθηναϊκός να κάνει το τέλειο παιχνίδι. Ποσό εύκολο είναι αυτό; Κανείς δεν το ξέρει, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει. Ο Γιοβάνοβιτς πάντως θα προσπαθήσει στη μια εβδομάδα που έχει να κάνει και τους παίκτες τους να το πιστέψουν όσο αυτός.

Την πίστη του Σέρβου τεχνικού μπορούσες να τη διακρίνεις και κατά την επιστροφή του Παναθηναϊκού στην Αθήνα από την Πράγα. Όταν όσοι τον πλησίαζαν και του μιλούσαν για το παιχνίδι και τη στεναχώρια που είχε για το αποτέλεσμα ο ίδιος τόνιζε πως υπάρχει και η επόμενη Πέμπτη, η ρεβάνς στη Λεωφόρο και τότε θα ξεκαθαρίσουν όλα, καθώς τίποτα δεν έχει τελειώσει.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σίγουρα ο 60χρονος προπονητής ξέρει καλύτερα την ομάδα του, έχει την ελπίδα πως σε μια εβδομάδα δεν θα έχει τις απουσίες που είχε στην Πράγα και πως κάποιοι παίκτες θα είναι σε καλύτερη κατάσταση απ' αυτή που βρέθηκαν στο Fortuna Arena.

Αυτό που μένει τώρα είναι στις μέρες που έχει ο ίδιος και το υπόλοιπο τεχνικό τιμ στη διάθεσή του να κάνουν τους παίκτες να ξεχάσουν όσα έγιναν στην Πράγα και να τους βάλει το "μικρόβιο" της πρόκρισης στο κεφάλι τους.

Να μη "φοβηθεί" τη Σλάβια

Σίγουρα ένα 3-0 στη ρεβάνς της Λεωφόρου δεν είναι εύκολο, δεν είναι και ακατόρθωτο όμως, καθώς η Σλάβια ναι μεν έχει αρκετούς ποιοτικούς παίκτες από τη μέση και μπροστά, αλλά έχει αρκετά κενά στην άμυνα.

Αυτά πρέπει να τα εκμεταλλευτεί ο Παναθηναϊκός και σίγουρα να μη "φοβηθεί" τη Σλάβια, η οποία δεν έδειξε πως αποτελεί φόβητρο στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων.

Σίγουρα αρνητικό ενόψει της ρεβάνς αποτελεί και η αποβολή του Παλασίος. Ο Αργεντινός έδειξε στο διάστημα που αγωνιστικέ κόντρα στη Σλάβια πως είναι ο πλέον επικίνδυνος παίκτης του Παναθηναϊκού και δεν είναι εύκολο να καλυφθεί το κενό του.

Ίσως θα χρειαστεί κάποιο τρικ εκεί ή και πάλι η επιλογή του Βαγιαννίδη που έδειξε και στο ματς στην Πράγα κάποιες από τις αρετές του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ