OPINIONS

Το όνειρο του "Μόνο αθλητικά"

Το όνειρο του "Μόνο αθλητικά"

Ο διευθυντής του SPORT24, Παντελής Βλαχόπουλος, γράφει για τη νέα εποχή του SPORT24 και το όραμα των ανθρώπων της 24MEDIA με σύνθημα "Μόνο αθλητικά".

Το SPORT24 ανοίγει μία νέα σελίδα. Μπορεί να ακούγεται κοινότυπο, αλλά μόνο αν εργάζεσαι στην 24MEDIA και στο SPORT 24 μπορείς να το καταλάβεις. Γιατί αυτή η αμφίδρομη σχέση, έχει τα στοιχεία μιας οικογένειας, μιας φιλίας, μιας σχέσης που έχει δυνατούς δεσμούς και θέλει συνεχώς να αναπτύσσεται, να βελτιώνεται, να πρωτοτυπεί. Και μετά από 16 χρόνια λειτουργίας -γεννήθηκε στις 07/05/2005- δικαιωματικά χαρακτηρίζεται και είναι το κορυφαίο αθλητικό ΜΜΕ της χώρας.

Μεγαλώνουμε και ξεχνάμε. Ξεχνάμε αυτά που μας τράβηξαν στον αθλητισμό όταν ήμασταν παιδιά.
Μας έφερε το πράσινο του χορταριού και ο ήχος της μπάλας στο παρκέ. Το σπάσιμο του Γκάλη, η ντρίμπλα του Μαραντόνα, το τελευταίο σουτ του Τζόρνταν, η κεφαλιά του Χαριστέα, το βάλτο αγόρι μου του Διαμαντίδη. Κανείς δεν αγάπησε τον αθλητισμό για τις δηλώσεις των παραγόντων, για τις ανακοινώσεις, για τη διαιτησία, για τη διαφθορά, για την προπαγάνδα. και τις διαρροές. Τα επεισόδια και τον χουλιγκανισμό.

Όλοι μας, κι εμείς στον Τύπο και εσείς οι φίλαθλοι, αγαπάμε τα σπορ γι' αυτά που μας μάγεψαν όταν ήμασταν μικροί και εξακολουθούν να μας μαγεύουν.

Κι όλα αυτά συμβαίνουν εντός των τεσσάρων γραμμών στα γήπεδα, όχι έξω από αυτά. Είναι λάθος να το ξεχνάμε, να αφήνουμε την τοξικότητα να μας παρασύρει, να μας παίρνει το βλέμμα από την ομορφιά του αθλητισμού και να το στρέφει αλλού.

Στο SPORT24 προσπαθούμε κάθε μέρα να κρατάμε το βλέμμα μας εκεί που πρέπει. Στην ομορφιά του αθλητισμού, στο ταλέντο των πρωταγωνιστών, στα λαμπερά τους πρόσωπα. Εκείνοι μας έφεραν εδώ, εκείνοι κάνουν ακόμα τις κόρες των ματιών να διαστέλλονται μπροστά στη μεγάλη στιγμή.

Αυτό θα πρεσβεύουμε και θα ακολουθούμε.. Όλη η συντακτική ομάδα του SPORT24.

Το "Μόνο αθλητικά" δεν είναι ακόμη ένας κρίκος της ελληνικής δημοσιογραφικής συνθηματολογίας. Είναι ένα όραμα που θέλουμε να υπηρετήσουμε γιατί λατρεύουμε τα σπορ. Στόχος μας είναι να φυτέψουμε τον σπόρο και να γίνουμε αρωγοί - σημαιοφόροι για μια νέα, ανεξάρτητη και πιο δημιουργική αθλητική δημοσιογραφία.

Το νέο SPORT24 είναι εδώ και μερικές ώρες στον αέρα. Ανανεωμένο, σύγχρονο, χρηστικό, και πανέμορφο. Το κοινό του είναι πιστό και ολοένα αυξάνεται. Και οι δημοσιογράφοι του είναι αφοσιωμένοι στο έργο τους και στα ιδανικά τους. Χωρίς παρωπίδες και ακραίους χρωματισμούς. Ερωτευμένοι με το αντικείμενό τους και την ομαδική - προσωπική εξέλιξή τους.

Το SPORT24 είναι ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά ευρωπαϊκά δίκτυα της Ευρώπης και μόνο μ' αυτά μπορεί να συγκριθεί. Το καταδεικνύουν οι αποκλειστικότητες σε διεθνές επίπεδο, οι συνεργασίες με τους μεγαλύτερους οργανισμούς αθλητικού περιεχομένου, οι υπερσύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις και τηλεοπτικά studio, οι συνεντεύξεις των κορυφαίων Ελλήνων και ξένων αθλητών μα πάνω απ' όλα η αξιοπιστία του ως το μεγαλύτερο Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης στην Ελλάδα.

#Πάμε καλά και "Μόνο αθλητικά"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ