ΑΡΗΣ

Ο Άρης ήταν παλικάρι! Τι άλλο να έκανε δηλαδή;

Ο Άρης ήταν παλικάρι! Τι άλλο να έκανε δηλαδή;
INTIME SPORTS

Ο Άρης μπορεί να αποκλείστηκε από την Ντινάμο, αλλά τη δουλειά του την έκανε σε πρώτη φάση διότι έδωσε απαντήσεις.

Ο Άρης προτού καν αρχίσει η σεζόν "ξεβαφτίστηκε" από όλες τις πλευρές. Στον απόηχο των αναμετρήσεων με τους Αρμένιους γράψαμε πως οι Θεσσαλονικείς έχουν ταλέντο και το δύσκολο είναι η ατομική ποιότητα και η ομάδα να γίνουν συγκοινωνούντα δοχεία. Κι όμως σε χρόνο dt η ομάδα του Τερζή το ταίριαξε όλο αυτό στα δυο δύσκολα ματς με την Ντινάμο Κιέβου.

Κεντρικό ρόλο στη μετάλλαξη αυτή έχει παίξει ο προπονητής Τερζής. Ας του το δώσουμε αυτό διότι όλο το ανάθεμα εις βάρος του συνόλου του άρχιζε και τελείωνε στον κόουτς. Του πρέπει ένα μεγαλύτερο "σε πιστεύουμε" και όπου βγει. Ο Έλληνας τεχνικός πέτυχε να διορθώσει τα λάθη του και παρουσίασε κάτι παραπάνω από μια αξιοπρεπή παρουσία απέναντι σε ομάδα με βαριά φανέλα και ιστορία στην Ευρώπη.

Ο Τερζής μάζεψε τα ορθογραφικά με την Αραράτ και τα έκανε ουσία με τους Ουκρανούς. Ναι, ο Άρης αποκλείστηκε ωστόσο στο φινάλε μοιάζει με άδικο αποτέλεσμα αφού το παιχνίδι έφτασε στα πέναλτι κι εκεί δεν υπάρχει καλός ή κακός. Τύχη θέλει κι αυτή ήταν κόντρα στην Ελλάδα.

Όλες οι ελληνικές ομάδες έπαιξαν καλά στην Ευρώπη και ο Άρης ήταν μέσα σε αυτές. Το παρακάτω είναι το ζητούμενο τώρα. Ο Άρης οφείλει να πατήσει γερά σε αυτό που έχτισε με την Ντινάμο και να μπει δυνατά στο ελληνικό πρωτάθλημα και το κύπελλο.

Ανάλυση στο παιχνίδι με την Ντινάμο δεν χωράει σε καμία παράγραφο. Ο Άρης έκανε αυτό που μπορούσε και με τρόπο που ήταν απαντητικός στις αρνητικές κριτικές. Το αναφέραμε και παραπάνω πως οι κίτρινοι μια αποστολή έχουν: Να χτίσουν πάνω στην Ευρώπη.

Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε εάν μετά από τις πειστικές εμφανίσεις στην αρχή της σεζόν θα γίνει περαιτέρω ενίσχυση του συνόλου. Συζητιέται για κάποιους ποδοσφαιριστές όπως λέει το ρεπορτάζ…

Μπράβο αξίζει και ο Χουτεσιώτης που όλος ο κόσμος περίμενε έως την τελευταία στιγμή τον Κουέστα κι εκείνος μπήκε και έπαιξε σαν βασικός. Το σενάριο με τα πέναλτι θα ήταν η ιδανική δικαίωση για τον μοναδικό Έλληνα στην ενδεκάδα του Άρη. Ο πρώην τερματοφύλακας του Ιωνικού έκανε μεγάλο βήμα με την μετακόμισή του στην Θεσσαλονίκη και με την απουσία του βασικού έδειξε πως θα μπορέσει να διεκδικήσει στα ίσια τα γάντια του πρώτου.

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ