FIGHTSPORTS

UFC: Πέντε κορυφαίες μάχες που θα ήθελες να δεις και δεν έγιναν ποτέ

Ο Khabib Nurmagomedov στο UFC 229
Ο Khabib Nurmagomedov στο UFC 229 AP

Καταραμένα ματς και ρεβάνς που δεν έγιναν ποτέ. Οι πέντε αγώνες που θα ήθελες να δεις αλλά για διάφορους λόγους δεν έγιναν.

Καταραμένα ματς και ρεβάνς που δεν έγιναν ποτέ. Το Fightsports.gr παρουσιάζει τους πέντε αγώνες που θα ήθελες να δεις αλλά για διάφορους λόγους δεν έγιναν.

Khabib Nurmagomedov vs Tony Ferguson

Το ματς αυτό ήταν γραφτό να μην γίνει ποτέ. Πέντε φορές που το επιχείρησαν στο UFC δεν το κατάφεραν είτε λόγω τραυματισμών, είτε για λόγους υγείας. Πλέον ο Nurmagomedov έχει αποσυρθεί και ο Ferguson έχει πάρει την κατιούσα.

Conor McGregor vs Jose Aldo 2

Το πρώτο παιχνίδι είχε κυρίαρχο τον Ιρλανδό αλλά η αλήθεια είναι ότι θέλαμε να δούμε περισσότερο... υλικό. Η ρεβάνς δεν έγινε ποτέ αν και στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν πρέπει να αποκλείουμε τίποτα. Το δύσκολο κομμάτι είναι να πιάσει τα κιλά στην featherweight ο McGregor, εκτός κι αν ανέβει ο Aldo.

Αmanda Nunes vs Cris Cyborg 2

Το πρώτο ματς εξέπληξε πολλούς καθώς πίστευαν πως η Cyborg δεν είναι κοινή θνητή. Αυτό απέδειξε η ανίκητη Amanda Nunes που την διέλυσε. Η πορεία όμως της Cyborg της δίνει το δικαίωμα να διεκδικεί μία ρεβάνς.Οι βίοι τους πλέον είναι αντίθετοι καθώς η Cyborg επέλεξε να συνεχίσει στο Bellator ενώ η Nunes συνεχίζει στο UFC.

Fedor Emelianenko vs Brock Lesnar

Στο ζενίθ της καριέρας τους αυτή η μάχη θα ήταν η πιο viral που θα μπορούσε να γίνει. Η αλήθεια είναι πως ο Fedor στα...καλά του δεν θα άφηνε κανένα περιθώριο στον Lesnar. Ωστόσο είναι από εκείνα τα ματς που ξέρεις τον νικητή και πάλι θέλεις να το δεις.

Anderson Silva vs Georges St-Pierre

Μιλάμε για τους δύο θρύλους του UFC που δεν κατάφεραν ποτέ να βρεθούν απέναντι. Οι φήμες, τα σενάρια και οι διαπραγματεύσεις έμειναν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και μία απορία στους φανς ποιος είναι τελικά ο καλύτερος.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Shamil Abdulmuslimov: Εκτελούν τον πρώην MMAer για ένα οικόπεδο (ΒΙΝΤΕΟ)!

TAGS FIGHTSPORTS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ