KICKBOXING

Το club των Πρωταθλητών για όσους αγαπάνε το kick boxing και όχι μόνο!

Το club των Πρωταθλητών για όσους αγαπάνε το kick boxing και όχι μόνο!

Θες να αλλάξεις τρόπο ζωής; Θες να εκπαιδευτείς στην αυτοάμυνα και να μάθεις kick boxing; Μία επίσκεψη στα Zambidis Club, τα γυμναστήρια του Έλληνα Παγκόσμιου Πρωταθλητή Μιχάλη Ζαμπίδη, θα σου δώσει τις λύσεις που ζητάς.

Το kick boxing είναι η πιο δημοφιλής πολεμική τέχνη σήμερα, μια νέα τάση άθλησης για άνδρες και γυναίκες. Ένα άθλημα που συνδυάζει την καλή φυσική κατάσταση, την καλή καρδιοαναπνευστική λειτουργία, την αυτοάμυνα και την ενδυνάμωση, συνδυάζοντας τα βασικά σημεία της πυγμαχίας με τα λακτίσματα.

Όλο και περισσότεροι εντάσσουν καθημερινά στο πρόγραμμα τους προπονήσεις kick boxing, εκτονώνοντας την πίεση της καθημερινότητας και υιοθετώντας έναν υγιή αθλητικό τρόπο ζωής.

Και τι καλύτερο από το να μάθεις από τον ….καλύτερο; Μια επίσκεψη στα Zambidis Club, τα γυμναστήρια του Έλληνα Παγκόσμιου Πρωταθλητή Μιχάλη Ζαμπίδη, θα σε πείσει: Είτε θέλεις απλά να γυμναστείς και να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση, είτε να εκπαιδευτείς στην αυτοάμυνα, είτε να ακολουθήσεις αγωνιστική δραστηριότητα, στα Zambidis Club είναι σίγουρο πως θα νιώσεις Πρωταθλητής.

Φιλοσοφία των γυμναστηρίων είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής μέσα από την άσκηση και γενικότερα η ψυχοσωματική ενδυνάμωση μέσα από τις πολεμικές τέχνες. Στα Zambidis Club, μπορείς να αναπτύξεις την αυτοπεποίθηση, την πειθαρχία, την οξυδέρκεια, την ταχύτητα αντίληψης σε ρεαλιστικές συνθήκες και να αποσυμφορηθείς από την πίεση της καθημερινότητας, παράλληλα με την εκγύμναση και την ενδυνάμωση του σώματος σου.

Η τεχνογνωσία του Iron Mike, μέσα από την 24χρόνη πορεία του, και της ομάδας του, οι άρτια εξοπλισμένοι και ιδιαίτερα προσεγμένοι χώροι είναι εγγύηση για τα καλύτερα αποτελέσματα. Highlight στο χώρο της υποδοχής είναι η ειδικά διαμορφωμένη τροπαιοθήκη του Έλληνα Πρωταθλητή, η οποία θα σε καθηλώσει με τα εντυπωσιακά κύπελλα και τις ζώνες των Παγκόσμιων Τίτλων που έχει κερδίσει από τους αγώνες του σε όλο τον κόσμο.

Τα Zambidis Club είναι ανοιχτά για όλους: αρχάριους, επαγγελματίες αθλητές, γυναίκες και παιδιά, ενώ παράλληλα στους ίδιους χώρους πραγματοποιούνται και οι προσωπικές προπονήσεις του Iron Mike για τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, γεγονός που σίγουρα αποτελεί έμπνευση για τα μέλη!

Για πληροφορίες: www.zambidisclub.gr

Zambidis Club Γλυφάδας: 210 9649400

Zambidis Club Αγίας Παρασκευής: 210 6090553

TAGS KICKBOXING
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ