MMA

Τα αποτελέσματα της πρώτης ημέρας της WrestleMania 2023

WWE Wrestlemania
WWE Wrestlemania WWE

Το μεγαλύτερο event της επαγγελματικής πάλης ή αλλιώς ''κατς'' επέστρεψε στη Καλιφόρνια και ικανοποίησε όλους τους οπαδούς του pro wrestling.

Η WrestleMania είναι ένα διήμερο αγώνων επαγγελματικής πάλης που διοργανώνεται από την εταιρεία WWE, του γνωστού σε όλους Βινς ΜακΜαν. Φέτος, το Wrestlemania έλαβε μέρος στο SoFi Stadium της Καλιφόρνια με πολλούς αγώνες να μας άφησαν ήδη με το στόμα ανοιχτό.

Η πρώτη μέρα είχε πολλές εκπλήξεις. Το δίδυμο Sami Zayn και Kevin Owens κατάφερε να πάρει εκδίκηση από τους Usos, κερδίζοντας και τους τίτλους tag team. O Rey mysterio, γνωστός Luchador στις τάξεις του WWE, κέρδισε το υιό του στο μεταξύ τους ματς, ενώ ο John Cena δεν κατάφερε να κλέψει το τίτλο του Austin Theory, μετά από ένα low blow του ''κακου'', σεναριακά πρωταθλητή.

Το μεγάλο main event του διήμερου θα είναι ο αγώνας για τον τίτλο του πρωταθλητή του WWE, μεταξύ του νικητή του Royal Rumble, Cody Rhodes και του πρωταθλητή εδώ και πολύ καιρό, Roman Reigns.

Μεγάλα ονόματα του χώρου, όπως ο Brock Lesnar, ο Edge και ο Finn Balor, θα διαγωνισθούν σε υψίστης σημασίας αγώνες, ενώ τις εντυπώσεις έκλεψε και το γυναικείο ματς της Rhea Ripley απέναντι στη Charlotte Flair, κόρη του γνωστού παλαιστή Rick Flair, με τη πρώτη να βγήκε νικήτρια και πρωταθλήτρια γυναικών για δεύτερη φορά στην ιστορία της.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της πρώτης μέρας της Wrestlemania goes Holywood 2023 αλλά και τα παιχνίδια της δεύτερης:

Σάββατο (2/4)

United States Championship -- Austin Theory (c) vs. John Cena

SmackDown Women' s Championship -- Charlotte Flair (c) vs. Rhea Ripley

Undisputed Tag Team Championship -- The Usos (c) vs. Sami Zayn & Kevin Owens

Seth Rollins vs. Logan Paul

Becky Lynch, Lita & Trish Stratus vs. Damage CTRL

Dominik Mysterio vs. Rey Mysterio

Braun Strowman & Ricochet vs. The Street Profits vs. Alpha Academy vs. Viking Raiders

Κυριακή (3/4)

Undisputed WWE Universal Championship -- Roman Reigns (c) vs. Cody Rhodes

Raw Women' s Championship -- Bianca Belair (c) vs. Asuka

Intercontinental Championship -- Gunther (c) vs. Sheamus vs. Drew McIntyre

Edge vs. Finn Balor (Hell in a Cell)

Brock Lesnar vs. Omos

Liv Morgan & Raquel Rodriguez vs. Natalya & Shotzi vs. Ronda Rousey & Shayna Bazler vs. Chelsea Green & Sonya Deville (Women' s Showcase)

Η δεύτερη ήμερα της Wrestlemania 2023 θα ξεκινήσει στις 02:30 ώρα Ελλάδος και μπορείτε να τη παρακολουθήσετε μεσώ WWE Network διαδικτυακά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ