KICKBOXING

Steve Moxon: "Είδωλό μου ο Ζαμπίδης!"

Steve Moxon: "Είδωλό μου ο Ζαμπίδης!"

Ελάχιστες ώρες προτού ο Γιάννης Μιχαλόπουλος σταθεί μέσα στο ρινγκ απέναντι στον Steve Moxon, το fightsports.gr εντόπισε το «καμάρι» της Αυστραλίας σε μία συνέντευξη… ποταμός.

Ο σκληροπυρηνικός fighter απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις μας, αποθεώνοντας τον Μιχαλόπουλο τον οποίο χαρακτήρισε εξαιρετικό αθλητή-μαχητή που στο μέλλον θα πετύχει σπουδαία πράγματα.

Επίσης, ο Steve ερωτηθείς για τον άνθρωπο που αποτέλεσε το είδωλό του στο ξεκίνημα της καριέρας του, έπλεξε το εγκώμιο του Μιχάλη Ζαμπίδη τον οποίο θεωρεί μοναδικό στο είδος του.

Απολαύστε τη συνέντευξη του Moxon στο fightsports.gr :

Steve, καλησπέρα και σε ευχαριστούμε ιδιαίτερα που δέχτηκες την πρόσκληση του fightsports.gr για να δώσεις την τελευταία σου συνέντευξη πριν από τον μεγάλο σου αγώνα με τον Γιάννη Μιχαλόπουλο.

" Εγώ ευχαριστώ την ομάδα του fightsports.gr για τη συγκεκριμένη κίνηση. Ανυπομονώ για τον αγώνα απέναντι στον Γιάννη, είναι σκληρός, νεαρός και πολλά υποσχόμενος fighter. Το ίδιο είμαι κι εγώ, οπότε πιστεύω ότι θα δώσουμε ένα καταπληκτικό παιχνίδι".

Πού στοχεύεις συμμετέχοντας σε αυτόν τον αγώνα;

" Ο Γιάννης είναι άλλο ένα εμπόδιο στην καριέρα μου… Πρέπει να είμαι 100% προετοιμασμένος, ώστε να τον κερδίσω".

Έχεις... διαβάσει τον Έλληνα αντίπαλό σου;

" Ναι ο προπονητής μου Dave Ashmore και εγώ έχουμε… μελετήσει τον Γιάννη. Είναι γρήγορος και διαθέτει τέλειους συνδυασμούς κινήσεων. Φυσικά, το μεγάλο του αβαντάζ που επηρεάζει όλους του τους αντιπάλους είναι ότι παίζει… ανάποδα. Σχεδιάζω να τον… κλειδώσω, πιέζοντάς τον αφόρητα".

Ποιες οι προσδοκίες μετά από αυτόν τον αγώνα;

" Έχω ήδη υπογράψει συμφωνία με την «Glory», άρα θέλω μέσω αυτής της αναμέτρησης να αποδείξω ότι είμαι ο… άνθρωπός τους και αξίζει να βρίσκομαι στη διεθνή σκηνή του kickboxing".

Υπάρχει κάποιος αθλητής που αποτέλεσε είδωλο στο ξεκίνημα της καριέρας σου;

" Μα, φυσικά ο ένας και μοναδικός Μιχάλης Ζαμπίδης! Πρόκειται για μία «μηχανή» πραγματικά. Και εγώ και ο Iron Mike έχουμε το ίδιο ύψος και μου αρέσει πολύ το στυλ του. Στόχος μου, άλλωστε, είναι κάποια στιγμή να τεθώ αντιμέτωπος μαζί του. Επίσης, μου αρέσει ιδιαίτερα ο παλιός καλός Tyson όταν ήταν γρήγορος και δυνατός".

Θα ήθελες να μας αποκαλύψεις τη συμβουλή του προπονητή σου λίγο πριν ανέβεις στο ρινγκ;

" Πριν από κάθε αγώνα ο προπονητής μου κι εγώ προσπαθούμε να είμαστε χαλαροί. Η σκληρή δουλειά γίνεται σε καθημερινή βάση μέσα στο γυμναστήριο. Ο αγώνας είναι το… εύκολο κομμάτι όταν είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος και το διασκεδάζω. Πάντα ακούω τον προπονητή μου κατά τη διάρκειά του αγώνα από τη στιγμή που αυτός βλέπει πράγματα που εγώ δεν βλέπω!".

Έχεις βάλει στα σχέδιά σου μία επίσκεψη στην Ελλάδα; Πες μας επίσης την άποψή σου για τους Έλληνες μαχητές.

" Θα είναι η εκπλήρωση ενός ονείρου μία μάχη στην Ελλάδα. Σε περίπτωση που συμμετάσχω σ' έναν αγώνα στη χώρα σας θα προσφέρω θέαμα και το κοινό θα ενθουσιαστεί. Όσον αφορά τους Έλληνες αθλητές υπάρχουν πάρα πολλοί καλοί αθλητές, γεγονός που έχει να κάνει με το μαχητικό πνεύμα, το υπέροχο κλίμα και φυσικά το υπέροχο φαγητό σας".

Σε συνεργασία με το fightsports.gr

TAGS KICKBOXING
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ