KICKBOXING

Στα... κόκκινα ο "Nirvana"

Στα... κόκκινα ο "Nirvana"

Ο Σταύρος "Nirvana" Εξακουστίδης ετοιμάζεται πυρετωδώς για το μεγάλο αγώνα του στο BATTLE 12 με τον Τέο Γιαννόπουλο και έκανε δυνατό sparring με τον Στέλιο "Golden Boy" Παπαδόπουλο.

Το BATTLE 12 ετοιμάζεται να υποδεχτεί στις 4 Οκτωβρίου ορισμένα από τα μεγαλύτερα ονόματα των μαχητικών αθλημάτων της χώρας μας και μια από τις μάχες που αναμένεται να καθηλώσουν το κοινό στο ΔΑΚ Γλυφάδας είναι αυτό ανάμεσα σε Σταύρο "Nirvana" Εξακουστίδη και Τέο Γιαννόπουλο για τα 65 κιλά.

Το τελευταίο του δυνατό sparring ενόψει της υπεράσπισης της ζώνης του εκανε ο αθλητής από τον Κορυδαλλό (Εξακουστίδης), ο οποίος ετοιμάζεται για ένα δυναμικό comeback έπειτα από τρεις σερί ήττες. Τελευταία του νίκη ήταν στο Kimbo πέρυσι με τον Μουχαμάντ Ουσμάν και θέλει να επανέλθει σε νικηφόρα "τροχιά".

Παρτενέρ του ήταν ο Στέλιος "Golden Boy" Παπαδόπουλος που προετοιμάζεται για την 8αδα του Kimbo. Ο δάσκαλος, Γιωργος Μαλλιος, "έκλεισε" την ιστορική σχολή στους Αμπελόκηπους και οι δυο κορυφαίοι Έλληνες μαχητές μονομάχησαν στα... κόκκινα, λες και επρόκειτο για κανονικό αγώνα.

Στη γωνία του "Nirvana" ήταν ο πολύπειρος Παναγιώτης Δρίνας, ενώ στη γωνία του Στέλιου Παπαδόπουλου ήταν ο Γρηγόρης Μάλλιος. Οι δυο τους έχουν εξαιρετικές σχέσεις, μιας και ο γυμναστής τους στα βάρη είναι ο Τάσος Μισαηλίδης.

TAGS KICKBOXING
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ