FIGHTSPORTS

Poirier vs. McGregor: Τα χρήματα που πήραν για τη μεταξύ τους μονομαχία

Oι ΜακΓκρέγκορ και Πουαριέ
Oι ΜακΓκρέγκορ και Πουαριέ 2020 JOHN LOCHER/ ASSOCIATED PRESS

Αρκετά καλό μεροκάματο έβγαλαν οι Dustin Poirier και Conor McGregor για τον μεταξύ τους αγώνα.

Η 3η μάχη των Dustin Poirier και Conor McGregor πέρασε στην ιστορία. Ο Diamond πήρε τη νίκη με ΤΚΟ και ο Ιρλανδός βγήκε από το κλουβί σε φορείο με τραυματισμό στον αστράγαλο και για πρώτη φορά στην πορεία του με 2 συνεχόμενες ήττες.

Πώς, όμως, κινήθηκαν τα οικονομικά δεδομένα της μάχης; Καταρχάς και χωρίς καμία αμφιβολία ο Conor McGregor είχε τη μερίδα του λέοντος όσον αφορά στις πληρωμές.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, λοιπόν, ο πρώην champ champ του UFC πληρώθηκε 5.000.000 δολάρια εγγυημένα για τον αγώνα και 11.000 δολάρια για την εβδομάδα μάχης με τις συνεντεύξεις κτλ. Στο... μύριο και οι απολαβές του Dustin Poirier.

O νικητής της αναμέτρησης πήρε εγγυημένο 1.000.000 δολάρια για τον αγώνα και 21.000 δολάρια για την εβδομάδα της παρουσίας του στις διαδικασίες που ακολουθεί το UFC.

Στις πληρωμές που είναι εγγυημένες δεν έχουν μετρηθεί έσοδα από χορηγούς, όπως και βέβαια και ποσοστό από τις πωλήσεις PPV που φέρεται να έφτασαν τα 1,8 εκατ. πωλήσεις παγκοσμίως. Το προαναφερθέν νούμερο είναι το 2ο υψηλότερο στην ιστορία του UFC, πίσω φυσικά από το Khabib vs. McGregor που γράφτηκε ότι ξεπέρασε τα 2,5 εκατ. πωλήσεις.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Shamil Abdulmuslimov: Εκτελούν τον πρώην MMAer για ένα οικόπεδο (ΒΙΝΤΕΟ)!

TAGS FIGHTSPORTS UFC
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ