KICKBOXING

Ο Ολλανδός που απειλεί τον Τζώρο

Ο Ολλανδός που απειλεί τον Τζώρο

Ο 25χρονος Ολλανδός, Cees Ruurs, θα αντιμετωπίσει στο BATTLE 12 (4 Οκτωβρίου) τον Αντώνη "Wrangler" Τζώρο και θα προσπαθήσει να τον νικήσει. Πάντως, ο Έλληνας μαχητής είναι αγριεμένος.

Πρόκειται για "φρέσκο αίμα" του ολλανδικού kickboxing και το Mike's Gym τον έχει διαμορφώσει ως μαχητή τον τελευταία χρόνο, όταν και τον ανέλαβε. Είναι 25 ετών, το όνομά του είναι Cees Ruurs, το... βαφτιστικό του "Cornelis" και έρχεται στο BATTLE 12 (4 Οκτωβρίου) στο ΔΑΚ Γλυφάδας για να απειλήσει τον Αντώνη "Wrangler" Τζώρο, ο οποίος κάνει τη μεγάλη επιστροφή του μετά το Best Fighter και είναι έτοιμος για να καταθέσει κάθε ικμάδα των δυνάμεών του πάνω στο ρινγκ.

Ο Ruurs έχει παίξει σε πολλά τουρνουά στην χώρα του στη βαριά κατηγορία, πλέον είναι επιλεκτικός στα ματς που δίνει και στόχος του είναι μια μεγάλη νίκη επί ελληνικού εδάφους.

Με ύψος 1.97 και βάρος 108 κιλά, από sparrings είναι στο φουλ, μιας και υπάρχουν πολλοί heavyweights στο "Mike's Gym" και ξέρει απο τον συναθλητή του, Colin George, που να χτυπησει τον Έλληνα πρωταθλητή. Παίζει πολύ με τα γόνατα, τα ψηλά λακτίσματα, ενώ έχει και εξαιρετική γυριστή κλωτσιά.

Η ταχύτητα και η φυσική του κατάσταση είναι στοιχεία που αποτελούν "συν" του, εκεί θα χτυπήσει τον Τζώρο, ενώ να πούμε πως στην γωνία του θα βρίσκεται ο σπουδαίος, Murthel Groenheart.

TAGS KICKBOXING
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ