VIRAL

Ο νέος Undertaker συμμετέχει στο UFC και "θάβει" αντιπάλους

Ο νέος Undertaker συμμετέχει στο UFC και "θάβει" αντιπάλους
AP PHOTO/JOHN LOCHER

Με το καπέλο του Undertaker, την ταιριαστή μουσική υπόκρουση και μια τεφροδόχο με το όνομα του αντιπάλου του ο Ίσραέλ Αντεσάνια έδωσε το δικό του show πριν από τη νίκη του στο UFC 276.

Το UFC 276 είχε κεντρικό πρόσωπο τον Ίσραελ Αντεσάνια.

Από τη μία ο 32χρονος Νιγηριανός μαχητής κατέκτησε ομόφωνα την 23η διαδοχική νίκη του, στο main event της βραδιάς στο Λας Βέγκας με αντίπαλο τον Αμερικανό Τζάρεντ Κανονίερ, και διατήρησε (για πέμπτη φορά) τον τίτλο του στα μεσαία βάρη. Από την άλλη χάρισε έναν ξεχωριστό, ολίγον τι μακάβριο τόνο, στην είσοδό του στο κλουβί υιοθετώντας το παραδοσιακό τελετουργικό του Undertaker, του φημισμένου νεκροθάφτη σωμάτων και ψυχών στο WWE.

Ο Αντεσάνια φόρεσε το μεγάλο στρογγυλό καπέλο του παλαίμαχου παλαιστή και μπήκε στο stage με μια τεφροδόχο στα χέρια, προειδοποιώντας -με την κατάλληλη μουσική υπόκρουση και το όνομα Τζάρεντ χαραγμένο πάνω στο σκεύς- τον αντίπαλό του για την τύχη που πρόκειται να έχει στον αγώνα που θ' ακολουθούσε λίγο μετά. Όπως δηλαδή κι έγινε, παρά το γεγονός πως το θέαμα έλειψε και το κοινό εξέφρασε τα έντονα παράπονά του.

Ο Undertaker έμαθε τα νέα και μέσω twitter έδωσε τη συγκατάθεσή του στον άτρωτο μαχητή του UFC, παραδίδοντάς του με αυτόν τον τρόπο τη σκυτάλη για την οργάνωση των δικών του κηδειών στο οκτάγωνο. "Ο μακρύς δρόμος που οι αντίπαλοι γνωρίζουν και φοβούνται, συγχαρητήρια stylebender", έγραψε χαρακτηριστικά.

Το ότι ο Triple H, μια άλλη θρυλική μορφή του αμερικανικού show σκηνοθετημένης πάλης, και ο Βινς ΜακΜαν κάθονταν στην πρώτη σειρά των θεατών ένωσε ακόμη περισσότερο τα κομμάτια της ιστορίας.

TAGS VIRAL UFC
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ