KICKBOXING

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης φέρνει στην Ελλάδα τον Παγκόσμιο Τίτλο της Superkombat

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης φέρνει στην Ελλάδα τον Παγκόσμιο Τίτλο της Superkombat

Μεγάλη νίκη για τον Μιχάλη Ζαμπίδη μάχη του στη Ρουμανία, απέναντι στον Τούρκο Harun Kina!

Για την κατάκτηση του Παγκόσμιου Τίτλου της Superkombat αγωνίστηκε χθες Σάββατο (31/8), στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Kick boxing Μιχάλης Ζαμπίδης και κέρδισε με ομόφωνη απόφαση τον Τούρκο αντίπαλο του Harun Kina, κάνοντας υπερήφανους όλους τους Έλληνες για ακόμα μια φορά.

Στην κατάμεστη αίθουσα του Grand Cinema Digiplex στο Baneasa Shopping City, ο Έλληνας Παγκόσμιος Πρωταθλητής, έδωσε μια δυνατή και σκληρή μάχη με τον Τούρκο Harun Kina και φάνηκε από τον πρώτο γύρο ότι ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος του παιχνιδιού. Ο αντίπαλος Harun Kina αν και έδειξε πως είχε μεγάλες αντοχές στα δυνατά χτυπήματα του Έλληνα Πρωταθλητή, πολλές φορές έφτασε κοντά στο να βγει νοκ αουτ. Ο τρίτος γύρος ολοκληρώθηκε με την ανάδειξη του Μιχάλη Ζαμπίδη ως μεγάλου νικητή του παιχνιδιού με ομόφωνη απόφαση και την κατάκτηση του Παγκόσμιου Τίτλου της Superkombat.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, οι φίλοι του Παγκόσμιου Πρωταθλητή μας ενθάρρυναν τον Iron Mike με μηνύματα αγάπης και δύναμης στην επίσημη σελίδα του στο facebook, η οποία ξεπερνά τους 519.000 fans!

Με αυτή τη νίκη, το track record του Πρωταθλητή μας Μιχάλη Ζαμπίδη περιλαμβάνει πλέον 153 νίκες σε σύνολο 174 αγώνων και το εντυπωσιακό ρεκόρ των 86 νοκ αουτ, ενώ ακόμη ένας Παγκόσμιος Τίτλος προστέθηκε στη «συλλογή» του!

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης δήλωσε γι΄αυτή την επιτυχία: «Χαίρομαι πολύ που η προετοιμασία μου έφερε νικηφόρο αποτέλεσμα απέναντι στον Τούρκο διεκδικητή και κατάφερα να φέρω στη χώρα μας έναν τόσο σημαντικό Παγκόσμιο Τίτλο.»

Ο Iron Mike επιστρέφει στην Αθήνα σήμερα με τη manager του Τόνια Φουσέκη και τον προπονητή του Μάριο Μπαρμπάτσα, έτοιμος να συνεχίσει την προετοιμασία του για την επόμενη αγωνιστική πρόκληση, τα προκριματικά του Κ-1.

Χορηγός του Μιχάλη Ζαμπίδη είναι τα X-TREME STORES.

Μπορείτε να ενημερώνεστε για τα νέα του Μιχάλη Ζαμπίδη από τις επίσημες ιστοσελίδες του και τις επίσημες σελίδες στα social media:

www.ironmikezambidis.com, facebook.com/ironmikezambidis, twitter.com/MikeZambidis , youtube.com/user/MikeZambidisOfficial

www.zambidisclub.gr , facebook.com/pages/ZAMBIDIS-CLUB/115201665186091 ,

www.ironmikezambidiseshop.com

TAGS KICKBOXING
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ