UFC

Khabib Nurmagomedov: Επίθεση στον Emmanuel Macron λόγω... Ισλάμ

O Khabib Nurmagomedov σε ανοιχτή προς το κοινό προπόνηση στο Άμπου Ντάμπι τον Σεπτέμβριο του 2019
O Khabib Nurmagomedov σε προπόνηση στο Άμπου Ντάμπι AP PHOTO/JON GAMBRELL

Κριτική στον Emmanuel Macron μετά τις δύο τρομοκρατικές επιθέσεις στην Γαλλία άσκησε μέσω μηνύματός του ο Khabib Nurmagomedov.

Ο Khabib Nurmagomedov άσκησε κριτική στον πρόεδρο της Γαλλίας, Emmanuel Macron μετά τις τελευταίες δύο τρομοκρατικές επιθέσεις στην χώρα. Τρεις άνθρωποι δολοφονήθηκαν, μόλις δύο εβδομάδες μετά τον αποκεφαλισμό του καθηγητή στον Παρίσι.

Ο Nurmagomedov είναι μουσουλμάνος ως γνωστόν και θεώρησε προσβλητικές τις δηλώσεις του Macron για μία θρησκεία που έχει 1,5 δισεκατομμύριο πιστούς. Να θυμίσουμε πως οι γελοιογραφίες που έδειξε στους μαθητές του ο καθηγητής, πυροδότησαν τις τρομοκρατικές ενέργειες στην Γαλλία. Ο Nurmagomedov λέει σχετικά:

"Είμαστε μουσουλμάνοι και αγαπάμε τον προφήτη Μωάμεθ. Περισσότερο κι από την οικογένεια μας. O παντοδύναμος να παραμορφώσει το πρόσωπο αυτού του πλάσματος, που στα πλαίσια της ελευθερίας και του λόγου προσβάλει τους πιστούς μουσουλμάνος. Ο παντοδύναμος να τους εξευτελίσει σε αυτή και την επόμενη ζωή", αναφέρει.

Ο Μacron χαρακτήρισε την τελευταία επίθεση τρομοκρατική ενέργεια και μπήκε πάλι στο στόχαστρο των Ισλαμιστών. Ο λόγος ήταν πως υπερασπίστηκε την δημοσίευση των γελοιογραφιών της σατυρικής Charlie Hebdo.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Διατροφή: Πέντε κακές συνήθειες που δεν ρίχνουν την…κοιλιά

TAGS UFC
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ