FIGHTSPORTS

Kevin Lee: Έτοιμος να αντικαταστήσει τον Poirier για την μάχη με τον McGregor

Kevin Lee celebrates his win over Edson Barboza after their fight was stopped in the fourth round of their mixed martial arts featherweight bout, early Sunday, April 22, 2018, in Atlantic City, N.J. (AP Photo/Mel Evans)
Kevin Lee celebrates his win over Edson Barboza after their fight was stopped in the fourth round of their mixed martial arts featherweight bout, early Sunday, April 22, 2018, in Atlantic City, N.J. (AP Photo/Mel Evans) AP

Ο Kevin Lee αυτοπροτάθηκε για να αντικαταστήσει τον Dustin Poirier και να μονομαχήσει εκείνος με τον Conor McGregor.

Από την στιγμή που ο Conor McGregor ακυρώνει την συμφωνία με τον Dustin Poirier για τον αγώνα της 10ης Ιουλίου, ένας εκ των υποψήφιων για να αντιμετωπίσει τον Ιρλανδό είναι ο Kevin Lee.

O Aμερικανός αυτοπροτάθηκε χθες για να αντικαταστήσει τον Diamond εφόσον το ματς με τον Notorious χαλάσει οριστικά. Ο Lee κυνηγάει χρόνια τώρα μία αναμέτρηση με τον McGregor. Γνωρίζει πως θα έχει μία καλή πληρωμή ενώ με μία νίκη θα...αναστήσει την καριέρα του. Η ήττα από τον Charles Oliveira τον ανάγκασε να μείνει για λίγο καιρό εκτός, ενώ παράλληλα αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού.

Μία ενδεχόμενη αναμέτρηση με τον McGregor θα ήταν ενδιαφέρουσα για το κοινό. Δείτε τι ανέφερε ο Lee στα πρόσφατα tweets του.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr


KOTS Fighting: Το…μουντιάλ των χούλιγκανς με τους παράνομους αγώνες παίρνει διαστάσεις στην Σουηδία

TAGS FIGHTSPORTS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ