ΚΑΡΑΤΕ

Καράτε: Χάλκινη η Χατζηλιάδου στο Τόκιο

Καράτε: Χάλκινη η Χατζηλιάδου στο Τόκιο

Η Ελένη Χατζηλιάδου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο της κατηγορίας των +68 κλών στο KARATE1 PREMIER LEAGUE που διεξήχθη στο Τόκιο. Πέμπτοι οι Κυδωνάκη και Ξένος.

Μία ακόμα μεγάλη επιτυχία πέτυχε η Ελένη Χατζηλιάδου. Η σπουδαία Ελληνίδα καρατέκα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο της κατηγορίας των +68 κλών στο KARATE1 PREMIER LEAGUE που διεξήχθη στο Τόκιο.

Στον πρώτο γύρο η Χατζηλιάδου επικράτησε με 9-0 επί της Σέρβας, Αντριάνα Βίτσοβατς, ακολούθησε η νίκη της με 3-2 επί τη Σοφία Μπερούλτσεβα (Καζακστάν) και η επικράτηση της στα σημεία επί της Χαμιντέχ Αμπασάλι. Στη συνέχεια μετά από έναν κλειστό αγώνα η Χατζηλιάδου ηττήθηκε από την Αγιούμι Ουεκούσα με 1-0, όμως η πορεία της Γιαπωνέζας μέχρι τον τελικό της άνοιξε το δρόμο στην Ελληνίδα για τη διεκδίκηση του χάλκινου μεταλλίου.

Η Χατζηλιάδου δεν την άφησε να πάει χαμένη, επικράτησε με 2-1 επί της Νανσί Γκαρσία και ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου μαζί με την Φινλανδή, Τίτα Κεϊνάνεν. Το χρυσό μετάλλιο κατέληξε στην Αγιούμι Ουεκούσα που επικράτησε στον τελικό επί της Κλιό Φερακούτσι. Έτσι, η Χατζηλιάδου κατάφερε να μαζέψει και άλλους βαθμούς στην μάχη που δίνει για να πάρει την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Καλή παρουσία στους αγώνες είχαν και η Κυριακή Κυδωνάκη στα -68κ. και ο Διονύσης Ξένος στα -67κ. Αμφότεροι διεκδίκησαν το χάλκινο μετάλλιο στα ρεπεσάζ, ωστόσο δεν τα κατάφεραν καταλαμβάνοντας τελικά την πέμπτη θέση στις κατηγορίες τους.

TAGS ΚΑΡΑΤΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ