UFC

Ή μας δουλεύει το UFC ή o άλλος έγινε... Παράφρων Βασιλιάς;

Ή μας δουλεύει το UFC ή o άλλος έγινε... Παράφρων Βασιλιάς;

Ομολογουμένως σε λιγότερο από 24 ώρες ο Conor McGregor φρόντισε να δημιουργήσει τέτοιες θεωρίες συνωμοσίας που αναλόγως μπορείς να τις ταυτίσεις με τους Ιλλουμινάτι, την κοίλη Γη και τις απαγωγές από εξωγήινους που χρηματοδοτούν οι μεγάλες δυνάμεις.

Διαβάσαμε και ακούσαμε πολλά από τη στιγμή που ο Ιρλανδός MMAer, πρωταθλητής του UFC και πιο "καυτό" όνομα, όχι μόνο στο άθλημά του αλλά γενικά στον κόσμο όλο ανακοίνωσε λυτά και απέριττα πως θα αποσυρθεί νέος...

Σε πρώτη φάση πιστέψαμε πως ο Conor ξεκίνησε τις μ@@@@ για να μας τρολάρει λιγάκι και σαφώς για να "πουλήσει" τα... μούτρα κι άλλο κι άλλο κι άλλο. Αργά χθες τη νύχτα, γύρω στις 3:00 το fightsports.gr που παρακολουθούσε τις εξελίξεις σας παρουσίασε την ανακοίνωση που έκανε μέσω συνέντευξης ο Dana White, μέσω της οποίας μάθαμε ότι ο Ιρλανδός δεν θα παίξει στο main event του UFC 200 στη ρεβάνς... τιμής κόντρα στον Nate Diaz.

Και τώρα τι;

Μετά και απ'αυτή την εξέλιξη τα πράγματα, ναι, σοβάρεψαν πάρα μα πάρα πολύ. Οι θεωρίες συνεχίζονται μέχρι και τώρα και το fightsports.gr θα επιχειρήσει να φτιάξει ένα δικό του σενάριο... δουλεμένο πάνω σε ότι έχει προκύψει μέχρι στιγμής. Νωρίτερα είχατε διαβάσει από τον ειδικό του είδος συντάκτη του portal Χρήστο Μπάρδα όλες τις λεπτομέρειες.

Πάμε να δούμε λοιπόν τα πράγματα από μία διαφορετική οπτική γωνία. Όχι αυτή του αρθρογράφου, αλλά του οπαδού που έπαθε κοκομπλόκο όταν τα social media και τα μεγάλα site του εξωτερικού ξεκίνησαν την... Κατρίνα ειδήσεων, θεωριών και εικασιών.

Η σκέψη του καφενείου

Καφενειακά εντελώς θα έλεγε κανείς πως το "UFC 200" δεν ήταν τόσο... αφροδισιακό όσο το "100" παλαιότερα και επειδή δεν το έβλεπαν πως θα... σπάσει τα ταμία με τρόπο ωραίο τα κανόνισαν για να σπάσει το main event και στη θέση του να βάλουν ένα άλλο πιο ενδιαφέρον παιχνίδι.

Θα μπορούσαν για παράδειγμα να τοποθετήσουν απέναντι στον Nate Diaz τον "GSP" που όλα δείχνουν ότι θα επιστρέψει στην ενεργό δράση και από εκεί και πέρα στη Νέα Υόρκη που είναι ο μεγάλος τους στόχος να έφτιαχναν την επιστροφή του McGregor στην ενεργό δράση κόντρα στον Καναδό! Ρίσκο, αλλά το χρήμα που είναι και ο βασικός στόχος όλων θα έμπαινε στο ταμείο σαν τσουνάμι.

Άλλο ένα σενάριο καφενείου είναι ο McGregor να... μπλέχτηκε σ'ένα σκάνδαλο ντόπινγκ και αυτός να ήταν ένας τρόπος να τον καλύψουν μέχρι να καθαρίσει και να γυρίσει αργότερα, πάλι χωρίς ιδιαίτερες απώλειες.

Το συμπέρασμα του... καφενείου είναι και το πρώτο μισό του τίτλου του άρθρου που διαβάζετε. Δηλαδή πως ο Ιρλανδός και το UFC μαζί δουλεύουν και τρώμε το σανό μας ήσυχα, μπροστά στους υπολογιστές και τα κινητά για να μαθαίνουμε τις μούφα εξελίξεις.

Σενάριο για... κατασκοπική ταινία

Το δεύτερο σενάριο και πιο επικρατέστερο λένε οι ειδικοί των MMA και άνθρωποι που ζουν κοντά στο UFC είναι ο McGregor να τρελάθηκε να έγινε ο... Παράφρων Βασιλιάς που ξεκίνησε πόλεμο μ'έναν κολοσσιαίο οργανισμό!

Είχε γραφτεί παλαιότερα και διαψεύστηκε από τις δύο πλευρές ότι ο Conor ήταν αποφασισμένος να φύγει από το UFC, κάνοντας δικό του promotion. Κάτι τέτοιο είχε κάνει ο Floyd Mayweather ο οποίος αγόρασε τον "εαυτό" του από τον Bob Arum και μέσα σε λίγα χρόνια για πάρτι του και μόνο κατάφερε να γίνει ο πλουσιότερος αθλητής του πλανήτη.

Το UFC, όμως, δεν είναι επαγγελματική πυγμαχία και οι MMAer δεν είναι τόσο άνετοι όσο οι μποξέρ! Το ξέρουμε αυτό. Το UFC έχει χτιστεί τόσο γερά που ούτε... κολπάκια δέχεται, ούτε μπορεί να το απειλήσει κανείς, εκτός κι αν βρεθεί κάποιος που θα έρθει στους ιδιοκτήτες και θα το αγοράσει.

Πώς λοιπόν ο McGregor θα χτυπήσει το UFC ή θα το... ενοχλεί έστω όταν άλλα promotion δεν το τολμούν καν; Ό,τι και να συμβαίνει πίσω απ'αυτή την ιστορία και ο οργανισμός και ο πρωταθλητής έχουν πάρει ένα πολύ μεγάλο ρίσκο που ναι μεν θα τους αποφέρει χρήμα και φήμη, αλλά θα τους πλήξει στο συναίσθημα αξιοπιστίας που έχουν φτιάξει προς τον κόσμο. Ποιο είναι αυτό; Είναι ότι αυτά που βλέπουμε δεν είναι ένα καλοστημένο παραμυθάκι...

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Η πορνοστάρ Kleio Valentien θέλει ραντεβού με την Ronda Rousey

Σταρ του UFC και πρώην αντίπαλος του McGregor τράβηξε όπλο σε strip club!

H πορνοστάρ Mercedes Ashley τιμάει το Brazilian Jiu Jitsu

TAGS UFC
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ