FIGHTSPORTS

George Kambosos: Τα υποτιμητικά σχόλια του μάνατζερ του Lomachenko και ο επόμενος αντίπαλος

George Kambosos: Τα υποτιμητικά σχόλια του μάνατζερ του Lomachenko και ο επόμενος αντίπαλος
GEORGEKAMBOSOSJR/INSTAGRAM

Ο George Kambosos αναζητά τον επόμενο αντίπαλό του με τον μάνατζερ του Lomachenko να μιλά με υποτιμητικά λόγια για τον Έλληνα ομογενή.

O George Kambosos καλείται σύντομα να πάρει την απόφαση για τον επόμενο αντίπαλο του, ωστόσο οι επιλογές δεν είναι τόσες πολλές για διάφορους λόγους. Οι μάνατζερ μεγάλων αθλητών έχουν τους δικούς τους λόγους ο καθένας, για να μην θέλουν να αντιμετωπίσουν τον Έλληνα ομογενή.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του Bob Arum που εκπροσωπεί τον Vasyl Lomachenko. Ο έμπειρος promoter εκτός από τα υποτιμητικά λόγια προς τον Kambosos που δεν τον θεωρεί top όνομα, και πως κέρδισε έναν τραυματισμένο Lopez, τώρα υποστηρίζει πως το ματς Kambosos vs Lomachenko δεν θα άρεσε στους casual fans της Αμερικής.

Έτσι δεν υπάρχει ενδιαφέρον από πλευράς του Ουκρανού. Φυσικά ο Kambosos είναι αυτός που θα κληθεί να αποφασίσει ποιον θα αντιμετωπίσει. Και η περίπτωση του Gervonta Davis φαίνεται μακρινή για τους ίδιους λόγους, ενώ δεν προτίθεται να ταξιδέψει στην Αυστραλία για να παίξει με τον Έλληνα ομογενή. Όσον αφορά τον Ryan Garcia έχει στρέψει το βλέμμα του Isaac ‘Pitbull’ Cruz τον οποίο θεωρεί ένα καλό πάτημα για να είναι έτοιμος μελλοντικά να διεκδικήσει τους τίτλους.

Η περίπτωση του Devin Haney είναι η πιθανότερη πλέον για τον Kambosos με τον Eddie Hearn να πιστεύει πολύ πως αυτό το ματσάρισμα θα προσελκύσει μεγάλο ενδιαφέρον Αμερικανών, Άγγλων και Αυστραλών εφόσον γίνει στη βάση τους Kambosos που είναι η Αυστραλία.

Ο εκπρόσωπος του Kambosos, Lou DiBella ,μίλησε σχετικά με την απόφαση που πρόκειται να πάρει ο παγκόσμιος πρωταθλητής μετά τις γιορτές.

"Όλοι όσοι είναι τοπ μαχητές αποτελούν στόχο για τον Kambosos. Δεν υπάρχει αθλητές που δεν θέλουμε να παίξουμε. Αυτός θα αποφασίσει. Είναι ο αυτοκράτορας της lightweight κατηγορίας. Ο Lomachenko είναι σπουδαίος μαχητής. Θα αποφασίσει ο Kambosos σύντομα.

Ο αγώνας θα γίνει στην Αυστραλία, αν κλείσει με τον Lomachneko. Ο Ουκρανός θα θέλει να παίξει στην Αυστραλία. Το ίδιο αφορά και τους άλλους μονομάχους", κατέληξε.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο συμπατριώτης του Lomachenko, Oleksandr Usyk, δήλωσε πως επιθυμεί να δει το ματσάρισμα του Ουκρανού με τον Kambosos.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Shamil Abdulmuslimov: Εκτελούν τον πρώην MMAer για ένα οικόπεδο (ΒΙΝΤΕΟ)!

TAGS FIGHTSPORTS UFC
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ