UFC

Tony Ferguson: Οργισμένος με την απόσυρση του Nurmagomedov

Ο Τόνι Φέργκιουσον σε weigh-in το 2019 για το UFC 229 στο Λας Βέγκας.
Ο Τόνι Φέργκιουσον σε weigh-in το 2019 AP PHOTO/JOHN LOCHER, FILE

Ο Tony Ferguson φαίνεται πως δεν περίμενε την απόσυρση του Nurmagomedov καθώς ήθελε να τον αντιμετωπίσει παρά τις αποτυχημένες προσπάθειες του παρελθόντος.

Ένα video από την στιγμή που ο Κhabib Nurmagomedov ανακοινώνει την απόσυρση, πιάνει τον Tony Ferguson να εξοργίζεται. Συγκεκριμένα φαίνεται πως ο El Cucuy δεν περίμενε την απόσυρση του Νταγκεστανού καθώς ήθελε να τον αντιμετωπίσει παρά τις αποτυχημένες προσπάθειες του παρελθόντος

Ο Ferguson επιστρέφει στην δράση την Κυριακή τα ξημερώματα(Cosmote Tv HD7) απέναντι στον Charles Oliveira με τους δύο αθλητές να έχουν την πρώτη τους συνάντηση χθες στο staredown. Όλα κύλησαν ομαλά με τον Dana White να χαρακτηρίζει αυτό το ματς, ως το πιο ψυχαγωγικό που θα μπορούσε να χαρίσει στο κοινό αυτή την περίοδο.

Πάντως ο πρόεδρος του UFC δεν παρέλειψε να θυμίσει κάποιες ακατανόητες ενέργειες του Ferguson που τον έχουν οδηγήσει σε σοβαρούς τραυματισμούς κατά την διάρκεια προετοιμασιών. Ferguson και Oliveira κοντράρονται με φόντο την διεκδίκηση του τίτλου στο UFC.

 
 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ufc (@ufc)

 
 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ufc (@ufc)

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Shamil Abdulmuslimov: Εκτελούν τον πρώην MMAer για ένα οικόπεδο (ΒΙΝΤΕΟ)!

TAGS UFC
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ