UFC

Επίσημο: Έκτος UFC 200 ο McGregor!

Επίσημο: Έκτος UFC 200 ο McGregor!

Είναι και επίσημο πια, ο Dana White ήταν πριν λίγες ώρες στον "αέρα" της εκπομπής Sportscenter και επιβεβαίωσε ότι ο Mcgregor βγαίνει εκτός της μάχης του στο UFC 200!

H αιτία; Ο Mcgregor αρνήθηκε να παρευρεθεί σε συνεντεύξεις Τύπου στις ΗΠΑ για την προώθηση του event, κάτι που μας θυμίζει τον Nick Diaz όταν τον αφαίρεσαν από την μάχη με τον GSP για τον ίδιο ακριβώς λόγο πριν μερικά χρόνια!

Όσο για το αν είναι όντως "εν αποστρατεία" ο McGregor, ο White δήλωσε ότι μόνο αυτός ξέρει. O Diaz παραμένει στην κάρτα και σύντομα θα έχει νέο αντίπαλο.

"Δεν ήθελε να έρθει", είπε ο White. "Είναι στην Ισλανδία και προπονείται και δεν ήθελε να φύγει τώρα γιατί πίστευε ότι θα χάλαγε την προετοιμασία του. Αλλά όλοι οι άλλοι μαχητές στην κάρτα θα το έκαναν.

Με κατηγορούν ότι χαϊδεύω τον Conor συνέχεια αλλά... σέβομαι τον Conor, όμως αυτό δεν σε απαλλάσσει από το να συμμετέχεις σε συνεντεύξεις τύπου και διαφημιστικά promo που πρέπει να κάνουμε. Ξοδεύουμε πολλά λεφτά σε αυτά τα πράγματα και πρέπει να τα κάνεις".

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Η πορνοστάρ Kleio Valentien θέλει ραντεβού με την Ronda Rousey

Σταρ του UFC και πρώην αντίπαλος του McGregor τράβηξε όπλο σε strip club!

H πορνοστάρ Mercedes Ashley τιμάει το Brazilian Jiu Jitsu


TAGS UFC
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ