FIGHTSPORTS

Colby Covington vs Jorge Masvidal: Δύο φίλοι που έγιναν ορκισμένοι εχθροί

Colby Covington vs Jorge Masvidal: Δύο φίλοι που έγιναν ορκισμένοι εχθροί
UFC

Η μονομαχία του Colby Covington με τον Jorge Masvidal ξεχωρίζει στο UFC 272 αφού πρόκειται για μια μάχη η οποία ξεπερνά τα στενά όρια του οκτάγωνου.

Τα ξημερώματα της Κυριακής διεξάγεται το UFC 272 και δίχως αμφιβολία η αναμέτρηση των Colby Covington και Jorge Masvidal ξεχωρίζει και η Stoiximan έχει ετοιμάσει δεκάδες ειδικά στοιχήματα.

Η κόντρα των δύο ξεπερνά τα όρια του οκταγώνου αφού το κλίμα ανάμεσά τους είναι τουλάχιστον εχθρικό. Ωστόσο, τα πράγματα δεν ήταν πάντοτε έτσι.

Για την ακρίβεια ήταν εντελώς διαφορετικά μέχρι πριν από μερικά χρόνια αφού οι δυο τους ήταν φίλοι και γυμνάζονταν μαζί, ενώ χαρακτήριζαν ο ένας τον άλλον αδερφό.

Τα χρόνια της κοινής πορείας

Ο Masvidal από την εφηβεία του έκανε προπονήσεις με τον Paulino Hernandez. Έναν δάσκαλο της παλιάς σχολής, εξόριστο από την Κούβα, ο οποίος είχε ειδικότητα στο kickboxing και το taekwondo.

Το 2012 στην ομάδα του προστέθηκε και ο Colby Covington ο οποίος έκανε τότε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα. Κάπως έτσι το δέσιμο ανάμεσα στους δύο παλαιστές έγινε ακόμα μεγαλύτερο αφού κάθε μέρα ουσιαστικά ίδρωναν μαζί και είχαν κοινούς στόχους.

Να φτάσουν όσο πιο ψηλά γινόταν. Ειδικά ο Colby Covington στις δηλώσεις που έκανε εκείνη την περίοδο χαρακτήριζε τον Masvidal ως αδερφό του.

Το βράδυ που άλλαξαν όλα

Κάπως έτσι φτάσαμε στο 2018 όταν ο Colby Covington είχε μπροστά του την ευκαιρία που περίμενε. Ένα ματς τίτλου στο UFC 225 απέναντι στον Rafael dos Anjos.

Ο Covington πήρε αυτό που ήθελε, αλλά ποτέ δεν έκανε πράξη ένα βασικό μέρος της συμφωνίας. Έπρεπε να δώσει 17.500 δολάρια στον προπονητή του, όμως του έδωσε μόλις 5.000 δολάρια.

Ο Paulino Hernandez δεν μίλησε εκείνη την περίοδο δημόσια για το συγκεκριμένο θέμα, όμως ο Masvidal το θεώρησε προδοσία και το γυαλί ανάμεσα στους δύο MMAers έσπασε για πάντα.

Κάτι περισσότερο από ένας αγώνας

Όπως καταλαβαίνετε μετά απ' όλα αυτά η μονομαχία τους τα ξημερώματα της Κυριακής αποκτά ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Θεωρητικά ο Colby Covington είναι το μεγάλο φαβορί. Για αυτό το να επικρατήσει στον αγώνα με νοκ άουτ, τεχνικό νοκ άουτ, αποκλεισμό ή υποταγή μπορείς να το βρεις στο 3.50 στην Stoiximan.

Βέβαια, υπάρχουν και εκείνοι που θεωρούν ότι ο Masvidal έχει μεγάλο κίνητρο να πάρει εκδίκηση για τον προπονητή του και αυτό μπορεί να παίξει το ρόλο του.

Εάν είσαι και εσύ ένας από αυτούς τότε αξίζει να τσεκάρεις το 8.00 που προσφέρει η Stoiximan για τη νίκη του με απόφαση ή τεχνική απόφαση.

Με όποιον από τους δύο κι αν είστε το μόνο σίγουρο είναι ότι τα ξημερώματα της Κυριακής μιας περιμένει μία μεγάλη μάχη ανάμεσα σε δύο ορκισμένους εχθρούς.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

TAGS FIGHTSPORTS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ