MEDIA

Τηλεοπτικό πρόγραμμα: Πού θα δείτε τα δύο πρώτα νοκ άουτ του Champions League και τη μάχη της Γιουνάιτεντ

Ο Μέσι πανηγυρίζει μετά το γκολ του στο Champions League στο Παρί - Κλαμπ Μπριζ
Ο Μέσι πανηγυρίζει μετά το γκολ του στο Champions League στο Παρί - Κλαμπ Μπριζ © 2021 CHRISTOPHE ENA / AP IMAGES

Επιστροφή με μεγάλα ντέρμπι στους "16" του Champions League, όπου η Παρί υποδέχεται τη Ρεάλ και η Σπόρτινγκ τη Σίτι, ενώ η Γιουνάιτεντ δίνει κομβικό αγώνα με τη Μπράιτον. Πού θα δείτε τα παιχνίδια

Επιστροφή με μεγάλα ντέρμπι στους "16" του Champions League και αναμφίβολα οι ποδοσφαιρόφιλοι απανταχού της γης περιμένουν με ανυπομονησία να κουνήσει εκ νέου το σεντόνι και να ακουστεί ο ύμνος της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Έχουμε μάλιστα μεγάλο ντέρμπι στο Παρίσι, με την Παρί των Μέσι, Εμπαπέ και Νεϊμάρ να αντιμετωπίζει την βασίλισσα της Ευρώπης, Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ στη Λισσαβώνα η Σπόρτινγκ θα κυνηγήσει την υπέρβαση με τη Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα. Από 'κει και πέρα, έχουμε και αγώνα για την Premier League, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να αντιμετωπίζει τη Μπράιτον στο Ολντ Τράφορντ.

Στην ειδική ενότητα του SPORT24 μπορείτε να δείτε όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα κάθε ημέρες, ενώ όλες οι αναμετρήσεις θα καλυφθούν ζωντανά από το Matchcenter.

22:00: Σπόρτινγκ Λισσαβώνας - Μάντσεστερ Σίτι (COSMOTE SPORT 3 HD)
22:00: Παρί Σεν Ζερμέν - Ρεάλ Μαδρίτης (COSMOTE SPORT 2 HD)
22:15: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπράιτον (COSMOTE SPORT 7 HD)

TAGS MEDIA CHAMPIONS LEAGUE PREMIER LEAGUE ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ